Android 6.0 Marshmallow este disponibil de câteva săptămâni și nu este surprinzător faptul că versiune 6.0.1 a sistemului de operare să ajungă pe câteva dispozitive. În acest caz, actualizarea va fi disppnibilă pe câteva telefoane ce fac parte din programul Android One.

Potrivit informațiilor din presă, modelul H220 este cel ce va primi noua versiune a sistemului de operare. Acesta este Android G1 de la Cherry Mobile din Filipine. Momentan nu există informații cu noutățile actualizării dar este posibil ca aceasta să vină cu câteva îmbunătățiri de stabilitate și mai multe rezolvări de probleme existente.

Google plănuiește să lanseze Android 6.1 Marshmallow anul viitor, conform unei informații provenite din partea PhoneArena. Având în vedere că actualizarea curentă nu este disponibilă pe dispozitivele din gama Nexus, este posibil ca acestea să fie actualizate direct la Android 6.1.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.