Free cookie consent management tool by TermsFeed

Mai este puțin iar retailerul eMag va închide în acest an porțile evenimentului Black Friday. eMag a avut 300 de mii de comenzi în primele cinci ore de la start, adică vânzări în valoare de 33,1 milioane de euro iar printre produse s-au numărat 22 de autoturisme dar și un tractor, titrează Mediafax.

Primele produse cu stocuri epuizate au fost SSD-urile oferite la prețuri extrem de mici, laptop-urile, consolele de jocuri și produse din gama televizoarelor ce au avut prețuri foarte bune. iPhone 6 s-a bucurat de un succes enorm aflându-se printre primele produse cu stocuri epuizate.

Surpriza din acest an a retailerului a fost reprezentată din lingourile de aur și bancontele din aur scoase la vânzare de Piraeus Bank. S-au vândut 140 de bucăți de aur în doar 30 de minute (o cantitate de aur de aproximativ 1,2Kg).

Față de ediția din anul precedent, traficul din primele 90 de minute a fost cu doar 2% mai mare iar accesul de pe dispozitivele mobile a fost de 59% din totalul de trafic.

„În medie, am vândut 41 de produse pe secundă, numărul total de vizite depăşind două milioane, mai mult decât traficul înregistrat într-o lună de cel mai mare centru comercial din România. Din cele 17.000 de televizoare pregătite, 11.500 au fost achiziţionate. De asemenea, am vândut 14.000 de telefoane mobile, iar cel mai scump produs a fost un Mercedes de 48.400 de euro, redus de la 67.674 comandat din aplicaţia de mobil”, a spus Iulian Stanciu.

Acestea reprezintă doar câteva date preliminare a evenimentului Black Friday organizat de eMag în acest an. În perioada următoare vom reveni cu mai multe informații.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.