Free cookie consent management tool by TermsFeed

Un director din cadrul Microsoft a confirmat faptul ca Media Center nu va mai fi disponibil in noul Windows 10, dezvoltarea si suportul pentru pachetul software se va incheia definitiv.

Publicatia ZDNet a primit cateva informatii din interiorul companiei in cadrul conferintei Build 2015; suita multimedia a primit ultima actualizare majora in anul 2009 iar un port direct a fost pus la dispozitie utilizatorilor de Windows 8 care doreau sa foloseasca solutia multimedia oferita de companie.

Pe piata exista destule alternative pentru Windows Media Center – iTunes, Xbox, Plex etc. – asa ca acest pachet software nu este unul esential pentru sistemul de operare asa cum a fost la inceputurile sale.

Daca incercati sa va actualizati sistemele la Windows 10 Technical Preview vi se va cere dezinstalarea solutiei software multimedia pentru a putea continua iar aceleasi restrictii se vor aplica si la versiunea finala a sistemului de operare.

Microsoft a confirmat cu mult timp in urma – in jurul lansarii Windows 8 – ca nu mai sunt foarte multi utilizatori ce folosesc Media Center.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.