Windows 10 nu va mai integra Media Center

Windows Media Center

Un director din cadrul Microsoft a confirmat faptul ca Media Center nu va mai fi disponibil in noul Windows 10, dezvoltarea si suportul pentru pachetul software se va incheia definitiv.

Publicatia ZDNet a primit cateva informatii din interiorul companiei in cadrul conferintei Build 2015; suita multimedia a primit ultima actualizare majora in anul 2009 iar un port direct a fost pus la dispozitie utilizatorilor de Windows 8 care doreau sa foloseasca solutia multimedia oferita de companie.

Pe piata exista destule alternative pentru Windows Media Center – iTunes, Xbox, Plex etc. – asa ca acest pachet software nu este unul esential pentru sistemul de operare asa cum a fost la inceputurile sale.

Daca incercati sa va actualizati sistemele la Windows 10 Technical Preview vi se va cere dezinstalarea solutiei software multimedia pentru a putea continua iar aceleasi restrictii se vor aplica si la versiunea finala a sistemului de operare.

Microsoft a confirmat cu mult timp in urma – in jurul lansarii Windows 8 – ca nu mai sunt foarte multi utilizatori ce folosesc Media Center.

Alte articole

1 ComentariuComentează

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus