Free cookie consent management tool by TermsFeed

Profitshare organizeaza un eveniment cu stil unde sunt invitati afiliati si advertiseri din platforma unde se va discuta despre promovarea si generarea de conversii din gama de produse Fashion.

Aceasta este editia cu numarul 2 prima a avut loc in luna Februarie iar participantii au avut ce sa invete putand astfel sa isi creasca performantele pe platforma de marketing afiliat. Administratorii platformei au ascultat cu atentie sugestiile afiliatilor dar si a advertiserilor si au lucrat cu spor imbunatatind elementele pentru a obtine performante mai bune.

Editia cu numarul 2 a evenimentului va continua sa caute solutii noi pentru cresterea performantelor pentru afiliati si advertiseri. Discutia se va concentra pe specificul promovarii produselor in categoriile de produse Fashion si Lifestyle unde se vor ridica problemele ivite in proiectele de afiliere.

Acest tip de interactiune, advertiser – afiliat, este o buna oportunitate de crestere a site-urilor advertiserilor dar si veniturile afiliatilor inscrisi pe platforma Profitshare.

Evenimentul este deschis oricarui afiliat si advertiser, este necesara confirmarea participarii la adresele de email profitshare@conversion.ro sau raluca@conversion.ro. Ar fi cazul sa va grabiti deoarece locurile nu sunt multe iar acestea sunt ocupate in ordinea “primul venit, primul servit”.

Intalnirea este sponsorizata de magazinul eMag si vor fi prezenti reprezentanti ai Kurtmann, Modlet, Matar si FashionUp.

Evenimentul va avea loc joi, 14 Mai 2015 la incepand cu ora 19:00 la Journey Pub, de pe Str. George Enescu, nr. 25, sector 1, Bucuresti.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.