Windows 10 se va lansa pe 29 Iulie

Microsoft Windows 10

Microsoft a anuntat ca Windows 10 va fi disponibil tuturor utilizatorilor incepand cu 29 Iulie, sistemele Windows 7 si Windows 8.1 vor putea fi actualizate in mod gratuit la Windows 10 pe o perioada de 1 an de zile.

Microsoft va lansa noul Windows 10 in peste 190 de tari din intreaga lume oferind o actualizare Genuine tuturor dispozitivelor ce ruleaza Windows 7 si Windows 8.1.

Utilizatorii sistemelor mai vechi au la dispozitie un an incepand cu data de lansare pentru a beneficia de actualizarea sistemului in mod gratuit, dispozitivele actualizate vor avea suport pe viata fara nici un cost

“Windows 10 incepe sa ofere viziunea noastra pentru o utilizare mai personala, definita prin increderea cu care noi protejam si respectam informatiile personale, mobilitate si experienta pe toate dispozitivele dar si interactiunea naturala cu toate dispozitivele ce ruleaza Windows 10 […]” a spus Terru Myerson, vice presedinte executiv al Microsoft.

Utilizatorii ce detin o copie legala a Windows 7 sau Windows 8.1 isi pot rezerva actualizarea aici, aceasta ar trebui sa ajunga atunci cand Windows 10 va fi disponibil.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus