Microsoft a anuntat ca Windows 10 va fi disponibil tuturor utilizatorilor incepand cu 29 Iulie, sistemele Windows 7 si Windows 8.1 vor putea fi actualizate in mod gratuit la Windows 10 pe o perioada de 1 an de zile.

Microsoft va lansa noul Windows 10 in peste 190 de tari din intreaga lume oferind o actualizare Genuine tuturor dispozitivelor ce ruleaza Windows 7 si Windows 8.1.

Utilizatorii sistemelor mai vechi au la dispozitie un an incepand cu data de lansare pentru a beneficia de actualizarea sistemului in mod gratuit, dispozitivele actualizate vor avea suport pe viata fara nici un cost

„Windows 10 incepe sa ofere viziunea noastra pentru o utilizare mai personala, definita prin increderea cu care noi protejam si respectam informatiile personale, mobilitate si experienta pe toate dispozitivele dar si interactiunea naturala cu toate dispozitivele ce ruleaza Windows 10 […]” a spus Terru Myerson, vice presedinte executiv al Microsoft.

Utilizatorii ce detin o copie legala a Windows 7 sau Windows 8.1 isi pot rezerva actualizarea aici, aceasta ar trebui sa ajunga atunci cand Windows 10 va fi disponibil.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.