Microsoft incepe sa distribuie Windows Phone 8.1 pe telefoanele Lumia incepand cu aceasta saptamana. Actualizarea Lumia Cyan ofera intregul sistem Windows Phone 8.1 alaturi de cateva noi personalizari si imbunatatiri, in special pentru dispozitivele Lumia.

Windows Phone 8.1 include un asistent personal digital sub denumirea de Cortana, noi functii ca tipuri noi Live Tile, o noua tastatura Word Flow, un centru de notificari si multe altele. Lumia Cyan este o parte a actualizarii ce include o aplicatie cu date despre miscare, date ce sunt colectate pentru aplicatii fitnes ca Bing Health & Fitness sau Active Fitness.

Actualizarea include si suport pentru Bluetooth 4.0, imbunatatiri ale algoritmilor camerei foto pentru Lumia Icon, Lumia 1520 si Lumia 930 – imbunatatiri aduse fotografiilor facute in conditii cu lumina slaba, o mai buna reproducere a culorilor si imbunatatiri autofocus.

Microsoft spuna ca actualizarea Lumia Cyan si Windows Phone 8.1 vor fi disponibile incepand de astazi in intreaga lume.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.