Free cookie consent management tool by TermsFeed

Xiaomi a lansat brățara de fitness Mi Band 2 iar aceasta ne surprinde cu specificașii interesante. Mi Band 2 dispune de un ecran OLED cu diagonala de 0,42 de inci, o îmbunătățire față de modelul anterior care nu includea un ecran. Ecranul poate afișa numărul de pași parcurși într-o zi, caloriile arse, bătăile inimii dar și altele. Sub ecran este și un buton capacitiv care, atunci când este apăsat afișează toate informațiile disponibile.

Xiaomi Mi Band 2 are o baterie cu capacitatea de 70mAh și conform companiei, va oferi o autonomie de până la 20 de zile de funcționare. Dispozitivul este rezistent la apă prin intermediul certificării IP67 și este capabil să monitorizeze și calitatea somnului.

Brățara este compatibilă cu orice dispozitiv ce rulează Android 4.4 sau iOS 7.0, sau versiunile mai noi ale sistemelor de operare. Dacă folosiți brățara alături de un dispozitiv Android atunci îl puteți debloca fără a mai fi nevoie să întroduceți o parolă.

Mi Band 2 va ajunge pe magazinele din China începând de mâine la un preț aproximativ de 149 yuan (în jur de 23$). Versiunile anterioare s-au lansat și pe piețele internaționale dar Xiaomi nu a oferit informații despre disponibilitatea noului produs.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.