Free cookie consent management tool by TermsFeed

ADATA participă la Computex 2016 concetrându-se pe cinci direcții principale: stocare 3D NAND, high speed PCI Express Gen 3 x4 SSD, SSD-uri XPG-branded și memorii pentru gameri și overclockeri, produse certificate Apple MFi cu conectică Lightning și USB Type-C, stocare externă rezistentă la apă, praf și șocuri mecanice.

Compania a lansat o gamă de SSD-uri ce utilizează cipuri 3D NAND pentru densitate mai mare, performanțe ridicate și un raport preț/performanță imbatabil. Aceste tehnologii inovatoare sunt disponibile pentru produse de consum, iar ADATA a denumit aceasta serie: Ultimate, pentru a evidenția nivelul foarte ridicat de performanță. Seria Ultimate include modelele SU700, SU800 și SU900. In plus, noul model de SSD destinat serverelor SR1030 contribuie la implementarea tehnologiei 3D NAND la o scară largă, fiind construit pentru servere exigente cu un flux de lucru ridicat.

Noi modele de infrastructură IT implementeaza interfața PCI Express 3.0 x4 (PCIe Gen 3×4) pentru o lățime de bandă ridicată și latențe mai mici, în comparație cu standardul SATA 6Gb/s. Mulțumită densității crescute, modelele disponibile au capacități de stocare de până la 2TB. ADATA implementează specificații pentru controlerul NVMe în modelele PCIe Gen 3×4 cu scopul de a pune la dispoziția utilizatorilor performanțe superioare.

Kitul ADATA XPG Dazzle DDR4 dispune de iluminare LED, venind în întâmpinarea moderi-lor de carcase și a jucătorilor emblematici din mediul eSports cu efecte de lumină atractive. LED-urile adaugă un plus de stil oricărui PC. ADATA a susținut demostrații de overclocking live cu diverse modele de module DDR4, ce au atins frecvențe de 4400MHz la răcirea cu aer.

SSD-ul extern SD730 atinge viteze de transfer de 500MB/s la citire și scriere mulțumită interfeței USB 3.1 Gen 2 Type-C. Acesta folosește cipuri MLC Flash și este certificate IP68, cu protecție împotriva șocurilor mecanice.

În căutarea unui SSD?

Ești în căutarea unui SSD nou? Este perfect! Poți oricând arunca o privire asupra produselor disponibile la eMag. Ofertele bune vor fi întotdeauna disponibile și pe placul oricui. Poți găsi produse cu specificații de top dar și produse ce se potrivesc unui buget mai mic.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.