În mediul online au început să apară mai multe zvonuri referitoare la viitorul phablet de top Xiaomi Note 2. Acestea ne spun că viitorul dispozitiv ar putea folosi procesorul Snapdragon 823 alături de un ecran quad HD mare cu diagonala de 5,7 inci și tehnologie similară cu 3D Touch de la Apple. Să nu confundăm acest dispozitiv cu Redmi Note 2 din cauza asemănării numelui.â

Zvonurile referitoare la specificațiile tehnice ne face să ne ciulim urechile și să fim mai atenți. Este mai probabil ca Note 2 să folosească Snapdragon 820 dar există o posibilitate ridicată ca Xiaomi să folosească modelul 823, cipset ce va fi folosit și de Galaxy Note 6 de la Samsung.

Opțiunile de memorie includ 4GB sau 6GB capacitate memorie RAM iar spațiul de stocare va fi de 32GB, 64GB sau 128GB. Zvonurile vorbesc și despre unele teste ale companiei ce testează și o variantă cu 256GB spațiu intern de stocare.

Camera foto principală va fi una Sony IMX298 – la fel cu cea folosită de Mi 5 – cu OIS. Note 2 va avea o baterie cu o capacitate de 2600mAh iar acest pachet va fi oferit clienților la un preț de aproximativ 460$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.