O aplicație dezvoltată de Samsung a dezvăluit, din greșeală, existența unui nou smartphone al companiei și anume Galaxy S7 Active. Telefonul apare într-o lungă listă de dispozitivle cu suport pentru Google Play din aplicația Samsung Level, conform SamMobile.

Gama Active a telefoanelor Galaxy s-a născut din necesitate. Primul smartphone a fost lansat ăn 2013 ca fiind un dispozitiv rezistent la apă, o versiune mai durabilă a modelului de top de atunci – Galaxy S4. Fiecare iterație a liniei „S” a avut și o variantă Active.

Un mare punct de vânzare al dispozitivului va fi, cu siguranță, rezistența sa la mediile mai dure iar o alta poate fi și capacitatea bateriei deoarece asta s-a întâmplat și cu versiunile anterioare ale acestui smartphone. Samsung Galaxy S6 s-a lansat cu o baterie cu capacitatea de 2800mAh pe când varianta Activa avea o baterie cu o capacitate de 3500mAh.

O altă deosebire importantă dintre cele două dispozitive este prezența butoanelor fizice din partea de jos a dispozitivului. Galaxy S7 Active nu are doar un buton fizic și două butoane de tip touch ci toate trei vor fi butoane normale.

Eu unul sunt fan al telefoanelor de tip rugged așa că noul S7 Active imi place, cel puțin ideea unei variante ce se va lansa sub forma S7 Active a modelului de top Galaxy S7 de la Samsung.

Puteți găsi pe piața de la noi din țară telefoanele din gama Dorel dezvoltate de Utok. Chiar dacă prețul este unul pe măsură, acestea sunt telefoane foarte rezistente ce se vor potrivi de minune condițiilor mai vitrege. Puteți afla mai multe direct pe site-ul Utok cât și pe eMag.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.