Poate cel mai bun smartphone al companiei, Xiaomi Mi2 avea un ecran de doar 4,3 inci și se pare că vom mai avea dispozitive cu această dimensiune. Xiaomi pregătește o reîntoarere la ecranele de 4 inci ca răspuns la recent lansatul iPhone SE.

Pe rețelele de socializare a apărut o imagine ce prezintă un smartphone nou de la Xiaomi cu un ecran de doar 4,3 inci. Chiar dacă imaginea este doar parțială putem afla mai multe de pe site-urile de profil din China.

Zvonurile spune că viitorul smartphone va ajunge pe piață undeva în luna Iunie iar ca specificații tehnice acesta va avea un ecran cu o rezoluție HD, cameră foto cu un senzor de 13MP (fără OIS), 3GB capacitate a memoriei RAM, 32GB spațiu intern de stcare și un procesor Snapdragon 820 cu o frecvență de lucru de 1,8GHz.

Putem vedea câteva similarități între acesta și dispozitivul Mi 2 lansat cu ceva timp în urmă. Xiaomi Mi2 avea același ecran și rezoluție și a fost unul dintre dipozitivele ce s-au bucurat de un adevărat succes.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.