Free cookie consent management tool by TermsFeed

Producătorul ZOTAC a lansat de curând noi modele de unități de stocare SSD. Dispozitivele SSD lansate ca și o ediție premium vor fi disponibile cu capacitatea de 240GB sau 480GB. Aceste noi modele de 2,5 inci cu conectivitate SATA III vor folosi controller-ele Ohison quad-core și tehnologia MLC NAND.

Modelele SSD lansate de ZOTAC oferă utilizatorilor viteze secvențiale de citire/scriere de până la 520MBps și 500MBps (pentru versiunea cu capacitatea de 240GB) sau 560MBps și 500MBps (pentru versiunea cu capacitatea de 480GB).

Pe lângă îmbunătățirea vitezei și duratei de viață, noile modele SSD de la ZOTAC aduc și îmbunătățiri pentru securitatea datelor stocate. ZOTAC oferă pentru noile modele tehnologii de protecție ca: End to End Data Path Protection ce detectează și corectează orice eroare pentru căile de acces de la DRAM, controller și memoria NAND propriu-zisă, SmartECC ce restructurează paginile cu probleme, SmartRefresh ce monitoriează statusul blocurilor ECC dar și altele ca și Power Failure Protection sau Dynamic Wear Levelling.

Clienți vor beneficia de o garanție de 3 ani iar ZOTAC nu a oferit nici o informație despre prețul sau disponibilitatea noilor modele SSD Premium Edition.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.