ZTE Axon 7 Mini va avea un ecran de 5,2 inci și procesor Snapdragon 617

ZTE Axon 7 Mini

În ultima perioadă ne-am îndreptat atenția către alți producători de telefoane precum Huawei, OPPO, Vivo, Meizu sau LG și am cam uitat de ZTE. ZTE este un producător important de produse hardware cunoscut în întreaga lume.

ZTE a atras atenția utilizatorilor din lumea întreagă aducând pe piețele internaționale produse puternice la prețuri accesibile.

Axon 7 este un produs puternic oferind utilizatorilor calitate premium dar dacă vi se pare prea mult atunci vă puteți bucura deoarece companai plănuiește să lanseze o versiune Mini a acestuia. ZTE Axon 7 Mini nu este chiar un telefon mic, potrivit mai multor retaileri germani. Acesta va avea un ecran cu diagonala de 5,2 inci capabil să afișeze o rezoluție FullHD.

Dacă zvonurile se dovedesc reale, Axon 7 Mini va include 3GB capacitate a memoriei RAM, 32GB spațiu intern de stocare cu posibilitatea de extindere prin folosirea unui card microSD, cameră foto principală de 8MP și senzori pentru citirea amprentei. Bateria va avea o capacitate de 2750mAh iar la nivel de design, Axon 7 Mini va împrumuta liniile fratelui său mai mare.

Conform retailerului german MediaMarkt, ZTE Axon 7 Mini va ajunge pe piețele europene la un preț de aproximativ 300€.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus