Free cookie consent management tool by TermsFeed

Spro Plus este cel mai nou membru al familiei de proiectoare inteligente de la ZTE. Mergând pe pașii modelului Spro 2, Spro Plus a devenit un produs și mai bun aducând utilizatorilor un ecran cu diagonala de 8,4 inci ce poate afișa o rezoluție 2K dar și o baterie cu capacitatea de 12.100mAh.

Ieșirea video a fost îmbunătățită și folosește un sistem bazat LASER pentru a afișa o imagine mult mai clară tot timpul iar sistemul audio marca JBL inclus folosește două difuzoare cu puterea de 4W pentru a oferi un sunt mai clar și mai puternic iar sunetul poate fi înregistrat de la o distanță de 5m.

Gadgetul include posibilitatea folosirii unei conexiuni Wi-Fi ac, Bluetooth, GPS și 4G LTE. Alte specificații tehnice includ un procesor Snapdragon 801, 3GB capacitate a memoriei RAM, 32 sau 128GB spațiu intern de stocare extensibil cu încă 2TB prin intermediul unui card microSD și sistem de operare Android 6.0 Marshmallow.

Hibridul tabletă-proiector Spro Plus de la ZTE va fi disponibil pe piețe undeva în acest an.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.