Zvonuri despre Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3 va ajunge pe piata cu spatiu de stocare destul de mare si o camera impresionanta. Samsung va lansa un nou membru al familiei Note in lunile urmatoare. Cu totii am auzit despre Galaxy Note 3, zvonurile se raspandesc destul de rapid. Samsung va anunta noul dispozitiv Galaxy Note 3 alaturi de anuntul pentru Galaxy Gear – ceasul inteligemt.

Specificatiile pe care le asteapta utilizatorii sunt mari iar zvonurile ne-au aratat cateva din acestea. Printre specificatii, Samsung Galaxy Note 3 va avea o capacitate de stocare destul de incapatoare si o camera foto de calitate. Ultimele zvonuri ne spun ca Samsung Galaxy Note 3 va avea o camera foto de 13MP. Se zvoneste ca Samsung va introduce un nou factor de stabilizare a imaginii odata cu Note 3, nu este nimic oficial pana la evenimentul din 4 Septembrie.

Alte specificatii tehnice ale Samsung Galaxy Note 3:

  • display de 5.7-inch
  • 3GB RAM
  • procesor 2.3GHz Qualcomm Snapdragon 800 sau Samsung Exynos 5420 CPU
  • Touchwiz UI
  • camera foto 13-megapixel
  • O noua suita de aplicatii S Pen

Desigur, nici o informatie nu a fost confirmata oficial de Samsung dar multe din zvonuri s-au adeverit de fiecare data, asteptam cu nerabdare data de 4 Septembrie sa aflam ce ne pregateste compania.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus