Free cookie consent management tool by TermsFeed

Black Friday 2017 este foarte aproape iar agitația clienților a început deja. Dacă ești un fan al produselor Apple atunci ai ajuns bine la acest articol deoarece aici o să vorbesc despre produsele companiei pe care le poți vâna anul acesta de Black Friday.

iPhone, iPad sau MacBook în oferta Black Friday 2017

Ai putea să te bucuri deoarece ai șanse foarte mari să poți achiziționa produsul Apple favorit la un preț bun de Black Friday. eMag ar putea oferi clienților reduceri încântătoare pentru produsele Apple pe 17 Noiembrie. Dacă ne uităm a ofertele pe care eMag le-a avut anul acesta la produsele Apple atunci putem avea o privire de ansamblu și putem bănui care sunt produsele care vor avea cele mai mari reduceri de preț.

Să nu uităm de ofertele puse la dispoziție de eMag pe data de 15 septembrie, dată aniversară pentru magazinul Apple Shop deschis în showroom-ul Crângași. Pe 15 septembrie, Apple Shop eMag a împlinit doi ani de la lansare iar retailerul a oferit clienților printre cele mai bune oferte la telefoane, tablete, laptop-uri și ceasuri inteligente.

De Black Friday 2017 ne putem aștepta la oferte bune pentru telefoanele iPhone 6 și iPhone 7, la laptop-urile MacBook Air, la tabletele iPad sau la ceasurile inteligente Apple Watch. Nu ne așteptăm să vedem reduceri substanțiale pentru telefoanele iPhone X sau iPhone 8 lansate de curând.

Acestea au fost ofertele aniversare de pe 15 septembrie:

  • iPhone 7 32 GB – 2.699 lei (800 lei reducere)
  • iPhone 6 32 GB – 1.699 lei (700 lei reducere)
  • MacBook Air 13 inci – 3.999 lei (1.200 lei reducere)
  • iPad 9.7 inci, 32 GB – 1.599 lei (300 lei reducere)
  • Apple Watch 1, 42 mm – 1.099 lei (620 lei reducere)
  • Apple Watch 1, 38 mm – 999 lei (600 lei reducere)

Puteți observa în lista de mai sus că prețurile au fost mai mult decât bune așa că ne putem aștepta la o ofertă comparabilă și pentru Black Friday 2017. eMag ne-ar putea surprinde oferind prețuri chiar mai bune pentru unele din produsele din lista de mai sus.

Fii gata pentru Black Friday 2017

Vizitează de pe acum emag.ro, creează-ți un cont, actualizează-ți informațiile contului și salvează-ți produsele favorite pentru a reduce timpul în care faci o comandă în ziua de Black Friday 2017. Fii întotdeauna gata de atac pentru a te bucura de cele mai bune oferte.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.