Free cookie consent management tool by TermsFeed

Suntem în febra cumpărăturilor de Black Friday iar majoritatea retailerilor sunt gata sau se pregătesc să oefere clienților prețuri mici la produsele comercializate. Vonino este un producător de telefoane, tablete, accesorii dar și alte dispozitive și se pare că este gata să taie din prețurile produselor.

Telefoane și tablete Vonino de Black Friday

Dacă ești în căutarea unui telefon nou sau vrei să îți cumperi o tabletă accesibilă atunci ești la locul potrivit. Tabletele și telefoanele Vonino ți se pot potrivi de minune iar prețurile accesibile te vor ajuta să iei o decizie bună.

Poți alege o tabletă 4G, un telefon cu baterie mare sau cu un sistem de operare nou. Poți cumpăra la un preț redus produse precum telefonul Vonino Zun XS, Vonino Volt X, Vonino Pluri C7 sau Vonino Pluri C8. Toate produsele Vonino folosesc un sistem de operare aerisit așa că nu vei fi întâmpinat cu aplicații inutile care să ocupe spațiul de stocare.

Oferte bune de la Vonino:

  • Smartphone Vonino Zun XS – 269 de lei, preț redus de la 500 de lei
  • Smartphone Vonino Volt X – 299 de lei, preț redus de la 450 de lei
  • Smartphone Vonino Volt S – 249 de lei, preț redus de la 390 de lei
  • Tableta Vonino Pluri C7 – 249 de lei, preț redus de la 350 de lei
  • Tableta Vonino Navo P – 199 de lei, preț redus de la 300 de lei
  • Tableta Vonino Pluri C8 – 299 de lei, preț redus de la 450 de lei

Cumpără la preț de Black Friday

Pe lângă ofertele disponibile la telefoane și tablete accesibile, la Vonino mai poți găsi ceasuri inteligente, ochelari VR la un preț de invidiat sau încărcătoare auto sub 10 lei. Vizitează acum site-ul magazinului online vonino.ro pentru a-ți căuta produsele favorite și pentru a le cumpăra la un preț special de Black Friday 2017.

Fii gata de Black Friday 2017 de la Vonino, reducerile încep mâine dimineață pe vonino.ro și vor fi disponibile până pe 27 noiembrie.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.