Free cookie consent management tool by TermsFeed

Telekom Romania anunţă derularea campaniei de Black Friday în perioada 12-25 noiembrie 2018, cu discounturi de până la 75% la peste 100 de modele de telefoane care pot fi achiziționate atât pe site-ul companiei, cât și din magazinele Telekom și ale partenerilor, împreună cu abonamentele cu minute naționale nelimitate și internet 4G nelimitat pe bune de la 5 euro/lună (TVA inclus).

Reduceri de până la 75% și abonament de 5 euro cu internet nelimitat

Astfel, clienții care optează pentru achiziționarea unui telefon disponibil în oferta de Black Friday, online, pe site-ul companiei, vor beneficia de reduceri de până la 75%, împreună cu abonamentul de 5 euro/lună (TVA inclus), fără perioadă minimă contractuală şi fără taxe de reziliere, incluzând Internet 4G nelimitat.

De exemplu, iubitorii modelelor Nokia vor putea cumpăra noul telefon Nokia 5.1 Plus, disponibil exclusiv la Telekom, cu display HD+ de 5.8 inci și baterie eficientă datorită sistemului de operare Android One, la prețul de 599 lei.

În magazinele Telekom și la parteneri, telefoanele din oferta de Black Friday pot fi achiziționate în rate fixe, pe 24 de luni, fără dobândă și avans zero, împreună cu abonamentul nelimitat de 5 euro pentru clienții care au servicii fixe de la Telekom, respectiv de 7 euro pentru clienții de servicii mobile.

Dintre smartphone-urile 4G care pot fi achiziționate în rate, amintim modelul Nokia 1 (rată 1 euro/lună, TVA inclus), iPhone 6S (rată 10 euro/lună, TVA inclus) sau Samsung Galaxy S8 Plus (rată 20 euro/lună, TVA inclus).

Printre ofertele recomandate este Huawei P20 Lite, disponibil în rate la 8 euro/lună (TVA inclus) – un smartphone cu full view display, camera duală și cu senzor de amprentă.

Alte oferte bune de la Telekom:

  • Huawei P20 Lite – 899 lei
  • LG Q6 – 249 lei
  • Motorola Moto G6 – 599 lei
  • Huawei Mate 10 Pro – 1699 lei
  • iPhone 6s 128GB – 1799 lei
  • Samsung Galaxy S8 – 1799 lei
  • HTC U11 Life – 329 lei
  • iPhone 7 128GB – 2249 lei

Oferta Black Friday de la Telekom cuprinde telefoane de de la producători precum Samsung, Apple, Nokia, Huawei, Motorola, LG, Sony, HTC sau Allview.

Oferta completă de Black Friday de la Telekom o poți găsi pe pagina dedicată de pe telekom.ro. Este de menționat faptul că va trebui să folosești doar această pagină pentru a adăuga produsele în coș deoarece doar așa poți beneficia de prețurile reduse.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.