Free cookie consent management tool by TermsFeed

Vodafone continuă campania „Net folosești, Net primești”, prin care utilizatorii cartelelor preplătite acumulează bonusuri de date în funcție de traficul realizat, precum și de apelurile efectuate și primite. De această dată, utilizatorii Cartelei Vodafone primesc și un bonus de date calculat în funcție de traficul propriu și de cel efectuat de un alt client înrolat de aceștia în campanie.

Persoanele înrolate deja în „Net folosești, Net primești” pot înscrie și un prieten în campanie trimițând numărul lui de telefon prin SMS gratuit la 2777 sau completându-l în formularul dedicat de pe vodafone.ro și din aplicaţia MyVodafone.

În campania „Net folosești, Net primești” poate fi înscrisă orice persoană, indiferent de tipul de serviciu pe care îl folosește – cartelă preplătită sau abonament. Pentru a beneficia de bonusurile de date, persoana înscrisă trebuie să dețină o cartelă preplătită Vodafone, care să aibă activă o opțiune națională de minimum 5 euro.

Bonus de până la 30GB la în noua campanie a cartelei Vodafone

Odată înscriși în campanie, utilizatorii vor primi un bonus de 30.000 MB. Ulterior, cei doi prieteni conectați în cadrul campaniei vor primi, la fiecare 14 zile, câte un bonus egal cu valoarea adunată a datelor consumate de amândoi, în limita a 30.000 MB la fiecare 28 de zile.

Spre exemplu, dacă un utilizator al Cartelei Vodafone consumă 2.000 MB în 14 zile, iar prietenul pe care l-a înrolat consumă 6.000 MB în 14 zile, fiecare dintre ei va primi câte 8.000 MB bonus după cele 14 zile.

Oferta de care beneficiază utilizatorii Cartelei Vodafone este susținută de o campanie de promovare construită în jurul mesajului „Net folosești, mai mult net primești!”, ce se desfășoară pe TV, radio, digital și outdoor.

Pentru mai multe detalii poți vizita vodafone.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.