Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dacă iubești tehnologia sau ești pasionat de lumea digitală, ecoomerce sau marketing atunci ești pe pagina care trebuie să fii. Avem pentru cititorii noștrii câteva bilete de acces la evenimentul IMWorld 2017.  La IMWorld vor fi organizate mai multe scene, fiecare cu specificul ei. Evenimentul este organizat în cadrul Romexpo București așa că va fi unul de amploare.

Scene și prezentări

Cele 4 zone expoziționale din IMWorld 2017 vor reuni 130 de companii al căror portofoliu însumează 2300 de soluții digitale. Printre primele companii care și-au anunțat produsele pe care le vor aduce la cea mai amplă expo-conferință cu soluții digitale și IT pentru business din Sud-Estul Europei se numără Cegeka România, Blockchain, SYSWIN SOLUTIONS, Smart Air, The Digital Box, SMS Ads, SoftOne sau ETA2U.

The Digital Box participă pentru prima dată la IMWorld, iar pe lângă gama bine-cunoscută de servicii, vor aduce și noutățile acestui an. ADA ChatBot Builder – tehnologia care simplifică crearea roboților de chat (ChatBoți) personalizați și alimentați cu inteligență artificială (AI).

SoftOne este alături de la Internet & Mobile World pentru a susține inovația în sectorul business cel mai important din Romania: zona de IMM-uri. Soluțiile software de business în Cloud și cele de Enterprise Mobility sunt cel mai puternic instrument pe care o companie le poate folosi pentru a putea crește rapid, sustenabil și pentru a avea același avantaj competitiv ca o corporație.

Experți internaționali

Ghislaine Boddington este conferențiar în Digital Immersion la Universitatea Greenwich, Londra și Creative Director & Studio Expert la BBC. Sunt doar trei din multele funcții pe care specialista britanică le deține. Ghislaine Boddington este un artist-curator, dar și un cercetător care, la începutul anilor 90, a dezvoltat și chiar creat tehnologii de tip body responsive.

Nicoletta Iacobacci este Keynote Speaker, Future Media Strategist & Expert in Transformative Technologist, dar și o rebelă, după cum se autocaracterizează. Nicoletta Iacobacci este Ethics HyperLeader la Hyperloop Transportation Technologies, compania americană care a dezvoltat sistemul de transport Hyperloop, conceput de Elon Musk. Cei peste 25 de ani de experiență în new media, jurnalism și broadcasting digital și-au lăsat amprenta în numeroasele proiecte în care a fost implicată.

Rezervă biletul tău gratuit pentru IMWorld 2017!

Avem pentru cititorii noștrii 50 de bilete de acces de tip Digital Starter (în valoare de 15 euro fiecare). Acest tip de bilet îți oferă acces la zone expoziției, acces networking, pe scena SMBS & ENTERPRISE SOLUTIONS și DIGITAL & E-COMMERCE.

Cum beneficiezi de unul dintre cele 50 de bilete?

Accesează imworld.ro pentru a te înregistra la eveniment folosind tipul de acces Digital Starter Pass. În ultimul pas al procesului de înregistrare, folosește codul PMTC100AN pentru a beneficia de biletul tău gratuit.

Despre IMWorld 2017

Cea de-a 6-a ediție Internet & Mobile World va avea loc în 4 și 5 octombrie, la Romexpo și va reuni peste 140 de speakeri pe cele 6 scene ale evenimentului: Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & E-Commerce, Marketing & Innovation și Security Stage. Acestora le corespund 4 zone expoziționale cu peste 130 de companii care vor prezenta 2.300 de soluții IT și digitale.

La IMWorld 2017 sunt așteptați peste 8.500 de vizitatori, dintre care 3.000 de nivel CxO. Accesul se face pe bază de bilet ce poate fi achiziționat de pe imworld.ro la preț redus până pe 20 septembrie.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.