Free cookie consent management tool by TermsFeed

Nokia 7 Plus și Nokia 8 Sirocco sunt două telefoane proaspăt lansate pe piață și mult așteptate de către utilizatori. Ambele modele rulează un sistem de operare Android aerisit, fără modificări sau personalizări aduse interfeței oferindu-le un plus de performanță.

Nokia 7 Plus este un telefon cu specificații tehnice mid-range iar modelul Nokia 8 Sirocco are specificații tehnice mult mai bune. Camerele foto folosesc lentile Zeiss, camerele foto principale sunt duale oferind utilizatorilor posibilitatea de a face fotografii impresionate.

Nokia 8 Sirocco

Acesta are un design elegant şi folosește stilul compact ale telefoanelor Nokia dar și caracteristici puternice legate de experienţa utilizatorului, care includ Dual-Sight îmbunătățit, optică ZEISS şi acustică atent acordată cu Nokia audio spațial.

Telefonul are un finisaj din sticlă curbată ce îmbracă un cadru modelat cu precizie din oţel inoxidabil pentru a oferi un amestec integrat de rezistență şi frumuseţe. Cu o grosime de doar 2 milimetri la margini, Nokia 8 Sirocco combină un ecran curbat edge-to-edge OLED 2K de 5,5 inci cu ancadramente mai mici şi curbe turnate pentru crearea unui profil ultracompact.

Utilizatorii pot captura acum fiecare detaliu datorită senzorilor din spate duali cu optică ZEISS, care combină o cameră principală ultrasensibilă, cu unghi larg și performanţe în spaţii mai puțin iluminate, cu un senzor secundar de 13MP cu zoom optic 2x. În plus, în modul Pro Camera beneficiază de un control manual deplin asupra tuturor imaginilor capturate, ceea ce ajută la realizarea unor fotografii similare cu cele realizate de un profesionist.

Nokia 7 Plus

Nokia 7 Plus surprinde momentele în fotografii la aceeaşi intensitate cu cea a celor trăite pe viu. Cu Dual-Sight perfecționat, senzorii din spate duali cu optică ZEISS combină o cameră principală ultrasensibilă, cu unghi larg, de 12MP, pentru performanţe excelente, atât în condiţii de lumină slabă, cât şi în condiţii de lumină extrem de puternică, cu o cameră secundară de 13MP care funizează zoom optic 2x.

Telefonul folosește platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 660. A fost integrat și optimizat pentru a oferi performanțe maxime și o durată mare de viață a bateriei, chiar și atunci când sunt difuzate videoclipuri live pe Facebook sau pe YouTube. Acesta are o baterie de 3800 mAh capabilă să asigure o durată de viață de 2 zile.

Ecranul este în format 18:9 cu rezoluție Full HD+ și diagonala de 6 inci. Nokia 7 Plus va fi disponibil din prima parte a lunii aprilie şi se va comercializa la un preţ mediu 399 Euro, excluzând taxele şi subvenţiile.

Ofertă la precomandă de la PCGarage

Ambele telefoane Nokia 7 Plus și Nokia 8 Sirocco sunt disponibile la precomandă la retailerul PC Garage. Orice comandă îți poate aduce cadou un acumulator extern Hama Pipe cu capacitatea de 13.000mAh, două porturi USB de 2.1A.

Poți achiziționa modelul Nokia 7 Plus cu aproximativ 1.800 de lei iar modelul Nokia 8 Sirocco cu aproximativ 3.600 de lei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.