Telekom are noi surprize pentru utilizatorii de cartele preplătite cărora le oferă trafic de date nelimitat pentru socializare și pentru video streaming. Noile oferte promoționale aduc clienților acces la Internet și beneficii extinse de comunicare, la tarife începând cu 5 euro / lună.

Telekom GigaDay și beneficii extinse

Telekom GigaDay aduce utilizatorilor Cartelei Telekom cel mai consistent bonus de net, de 30 GB lunar la viteze 4G, începând de la 5 euro credit / 30 de zile. Bonusul GigaDay se acordă zilnic, câte 1 GB de net pe zi, și se adaugă beneficiilor incluse în opțiunile de bază, astfel că un utilizator al serviciilor prepaid beneficiază lunar de până la 38 GB de trafic de date național la viteze 4G.

Totodată, noul portofoliu de opțiuni de la Cartela Telekom are beneficii extinse: trafic lunar de date mobile de până la 10 ori mai mare față de opțiunile existente până acum, la viteze 4G, și până la de două ori mai multe minute naționale sau internaționale în rețelele fixe sau SMS-uri naționale.

Astfel, utilizatorii Cartelei Telekom au la dispoziție 3 opțiuni, cu prețuri între 5 și 7 Euro credit pe 30 de zile, ce includ nelimitat minute şi SMS-uri în reţelele Telekom, trafic gratuit în rețelele sociale și în aplicațiile de streaming video, până la 7 GB trafic de date 4G, până la 2000 de minute naționale sau internaţionale în reţelele fixe sau SMS-uri naţionale și până la 250 de minute internaţionale către reţelele mobile.

Trafic nelimitat pentru socializare și streaming

Cartela telekom oferă clienților trafic de date nelimitat 4G pentru socializare și pentru streaming online. Utilizatorii pot folosi traficul de date nelimitat pentru aplicațiile populare precum Facebook, Whatsapp, Facebook Messenger, Amazon Video, YouTube, HBO GO, Netflix și Telekom TV.

Profită de oferta Telekom

Oferta este disponibilă promoțional, până la 31 decembrie 2017, la activarea unei Cartele Telekom noi de voce.

Detalii complete despre oferta Telekom pentru cartelele preplătite poți găsi pe telekom.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.