Free cookie consent management tool by TermsFeed

Lenovo anunță disponibilitatea noilor tablete din gama Tab 4, împreună cu accesoriile dedicate copiilor, pe piața din România. Noua gamă Tab 4 folosește un design elegant și oferă o performanță optimă corespunzătoare nevoilor fiecărui membru al familiei. Modelele Lenovo Tab 4, în versiunile cu diagonală de 8 și 10 inci, au un design atractiv și aduc funcții multimedia de top precum difuzoare duale.

Dispozitivele premium Lenovo Tab 4 Plus, cu diagonală de 8 sau 10 inci, echipate cu carcase dual-glass care întorc toate privirile, ecrane full HD și procesoare puternice, vor fi disponibile în luna decembrie pe piața din România.

Lenovo a decis să facă un pas înainte cu seria Tab 4, oferind pachete de accesorii pentru a adapta dispozitivele diferitelor moduri de utilizare și, de asemenea, a personalizat experiența și mai mult prin integrarea unui cont pentru copii în Kid’s package.

Noile tablete oferă până la 12 ore de utilizare în regim normal și rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat. Funcția multi-user (utilizatori multipli) le permite părinților, adolescenților și celor mici să transforme Lenovo Tab 4 în tableta pe care o utilizează acasă. În final, fiecare utilizator individual poate personaliza tableta conform propriilor necesități, datorită pachetelor opționale pentru copii și a celor de productivitate.

Tableta Lenovo Tab 4 de 8 inci

Noile tablete Lenovo Tab 4

Modelele Lenovo Tab 4, în versiunile cu diagonală de 8 și 10 inci au ecrane cu rezoluție HD și performanță bună datorită procesoarelor Quad-core Snapdragon, îmbinate cu o memorie RAM de 2GB. Tabletele au și opțiuni multimedia precum difuzoare stereo frontale Dolby Atmos pentru sunet de înaltă calitate.

Tabletele permit ca mai mulți utilizatori să-și creeze câte un cont propriu și să-și gestioneze propriul spațiu personalizat pe tabletă, ajustându-și preferințele și imaginea de fundal și accesând propriile conturi Facebook sau Instagram.

Lenovo Tab 4 cu ecran de 8 inci și LTE în exclusivitate la Orange

Începând din luna noiembrie 2017, Lenovo Tab 4 cu ecran de 8 inchi și LTE va fi disponibil exclusiv în rețeaua Orange și pe orange.ro, cu o rată de 6 euro / lună alături de un abonament Orange Net 9, astfel pachetul lunar este de 15 euro / lună încheiat pe o perioadă de 24 de luni. Fără abonament, prețul modelelor Tab 4 începe de la 159 euro și, respectiv, 227 euro pe orange.ro.

În plus, Orange va avea disponibil și kitul de accesorii pentru copii la un preț special, astfel încât copilul tău se va bucura de tehnologie în siguranță.

Lenovo Tab 4 Plus

Tabletele Lenovo Tab 4 Plus au ecrane cu diagonala de 8 sau 10 inci, sunt dispozitive “dual-glass”, protejate pe față și pe spate de un înveliș de sticlă protectoare; acestea au un profil ultra-subțire și ușor și o grosime între 7,15 mm și 8,4 mm. Modelele Lenovo Tab 4 Plus folosesc un procesor 64-bit Octa-Core de 2.0GHz, au 4GB capacitate a meoriei RAM și capacitate de stocare de 32GB. Ecranul acestora este de tip IPS și sunt capabile să afișeze o rezoluție FullHD de 1920×1080 pixeli. Alte detalii tehnice mai includ un senzor pentru recunoașterea amprentelor digitale, un port USB de tip C dar și suport Quick Charge 3.0 pentru încărcarea rapidă a bateriei.

Lenovo Tab 4 Kids Pack

Pachetul pentru copii (Kid’s Pack)

Lenovo Tab 4 poate deveni dispozitivul ideal pentru copii cu ajutorul pachetului de accesorii Kid’s Pack și a zonei dedicate celor mici care include conținut pentru copii, instrumente de siguranță și control parental avansat.

Pachetul pentru copii conține protecție din cauciuc rezistentă la șoc, o folie de ecran cu filtru de lumina albastră și autocolante de protecție colorate 3M pentru spate.

Contul dedicat copiilor de pe tableta Lenovo Tab 4 prezintă conținut special actualizat și selectat pentru cei mici. Mecanismele de control parental includ un instrument de limitare a timpului de utilizare, precum și o interfață de gestionare a conținutului pentru a monitoriza independent ce urmăresc copiii atunci când folosesc tableta.

Conținutul selectat și verificat este ales de KIDOZ – platforma de căutare a materialelor pentru copii – pentru a le oferi celor mici cea mai bună, sigură și captivantă experiență. Echipa KIDOZ, care este formată din educatori și experți în materie de conținut pentru copii, selectează cele mai bune jocuri, site-uri și videoclipuri, în funcție de interesul arătat de copii și de cât de potrivite sunt pentru aceștia, pentru ca ei să primească doar conținut adecvat și relevant.

Prețuri și disponibilitate

Tabletele Lenovo Tab 4, în versiunile cu diagonală de 8 și 10 inci și conectivitate WiFi sunt disponibile la principalii parteneri din România în culorile Slate Black și Polar White. Prețul recomandat al modelelor Tab 4 începe de la 649 lei pentru versiunea cu ecran de 8inci și WiFi sau de la 799 lei pentru tableta cu ecran de 10 icni și WiFi.

Poți găsi noile tablete în cadrul magazinului online emag.ro iar modelul Tab 4 LTE îl poți găsi pe orange.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.