Free cookie consent management tool by TermsFeed

Compania OnePlus a făcut un anunț important pentru utilizatorii telefoanelor OnePlus3, OnePlus 3T, OnePlus 5 și OnePlus 5T. Se pare că aceștia se pot bucura deoarece vor primi o actualizare majoră a sistemului de operare OxygenOS, sistem bazat pe Android 8.0 Oreo.

Android Oreo pe ultimele patru telefoane OnePlus

Telefoanele OnePlus se bucură de atenția mai multor utilizatori din întreaga lume iar un suport software extins nu face decât să bucure utilizatorii existenți sau viitori.

OxygenOS 5.0 este o versiune personalizată a sistemului de operare Android 8.0 Oreo și este prima versiune care folosește acest sistem ca bază. Noutățile aduse de noua versiune a sistemului de operare includ un mod Picture in Picture, funcții de completare automată, selecție inteligentă a textului alături de funcții incluse de OnePlus precum Parallel Apps dar și un nou design pentru Setările rapide.

Actualizarea sistemului de operare nu va fi foare rapidă ci va ajunge la utilizatori, aceștia vor fi notificați atunci când își pot actualiza telefoanele. Conform informațiilor disponibile, OnePlus a început să ofere actualizarea mai multor utilizatori.

Utilizatorii telefoanelor OnePlus 3 și OnePlus 3T sunt primii care se vor bucura de Android 8.0 Oreo și de OxygenOS 5.0 iar cei care dețin un OnePlus 5 și OnePlus 5T să primească actualizare undeva la începutul anului viitor.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.