Free cookie consent management tool by TermsFeed

Este o perioadă bună pentru campanii iar Orange nu stă degeaba. Operatorul mobil aduce clienților o nouă campanie cu reduceri exclusiv online pentru mai multe modele de telefoane selecționate produse de Apple, Allview sau Huawei.

Ofertă telefoane cu abonament

Poți achiziționa un telefon la preț redus cu prelungirea sau modificarea abonamentului actual dar și pentru activarea unui nou abonament.

Orange îți oferă prețuri bune pentru telefoanele iPhone 6S Plus, Allview Infinity S, Huawei P9, Huawei Honor 9 dar și altele. Îți poți achiziționa telefonul preferat la un preț bun în această perioadă.

Poți achiziționa telefonul Apple iPhone 6S Plus cu 399€ alături de abonamentul Orange Me 31. Chiar dacă nu este un model recent lansat, telefonul se bucură de review-uri foarte bune din parte utilizatorilor iar alături de Orange Me 31 primești minute și SMS-uri nelimitate și 9GB trafic de date la viteză 4G+.

O altă ofertă o vei găsi și la telefonul Huawei P9 pe care îl poți achiziționa cu 20€ alături de abonamentul Orange Me 43. Beneficiile abonamentului includ minute și SMS-uri nelimitate dar și 11GB trafic de date la viteză 4G+.

Alte oferte din campania curentă:

  • Allview Infinity S Dual SIM – 71€ cu abonament Orange Me 18
  • Allview P9 Energy Mini – 44€ cu abonament Orange Me 18
  • Huawei Honor 9 – 71€ cu abonament Orange Me 43
  • Huawei P9 lite 2017 – 80€ cu abonament Orange Me 15

Profită de reducerile Orange

Campania cu reduceri exclusiv online de la Orange se desfășoară în perioada 15 martie – 1 aprilie și îți poate aduce reduceri de până la 20% pentru mai multe modele de telefoane din oferta magazinului online. Vizitează acum orange.ro pentru a beneficia de ofertele operatorului.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.