Free cookie consent management tool by TermsFeed

Black Friday 2017 – nu mai este mult timp și ne apropiem de cea mai nebună lună a anului din comerțul electronic din România și nu numai. Luna Noiembrie este luna care marchează marile evenimente dedicate reducerilor magazinelor online sau fizice.

Nu mai suntem începători atunci când vorbim de goana după reduceri sau despre vânătoarea de prețuri. Black Friday aprinde și retailerii de la noi din țară iar noi, ca simpli clienți, putem doar să ne bucurăm de ofertele puse la dispoziție de aceștia. Au fost și vor exista întotodeauna și clienți nemulțumiți dar asta nu înseamnă că o reducere de preț nu este binevenită.

De unde cumpărăm de Black Friday 2017

Ca în fiecare an, o să încerc să vă aduc în prim plan ofertele demne de luat în seamă dar și retailerii care cred că merită a fi menționați în articolele din preajma Black Friday. Au început să apară deja informații oficiale referitoare la data sau la perioada în care aceștia organizează reducerile de Black Friday. Retailerii pe are îi voi urmări în acest an sunt: eMag, PC Garage, Cel.ro, evoMAG, Orange, Vodafone, Telekom, Vonino, Interlink, Elefant și F64.

O să încerc să vă adun cele mai proaspete și cele mai noi informații despre ofertele și promoțiile acestora dar și alte detalii relevante despre evenimentul cu reduceri Black Friday 2017.

Când este Black Friday 2017?

Ne-am obișnuit ca unii retaileri să încerce să fure startul iar ceilalți să le urmeze exemplul. Am văzut asta în primul an în care eMag a organizat Black Friday dar și în anii următori în care mai mulți retaileri au încercat să țină pasul.

Tradiția din SUA de Black Friday ne spune că evenimentul este organizat în ultima zi de Vineri a lunii Noiembrie dar aceasta nu s-a păstrat și la noi. Reducerile au fost oferite cu o săptămână înainte de ultima zi de vineri iar raționamentul din spatele alegerii acestei date a fost acela că livrările pot fi făcute în timp util. Trebuie luat în calcul și faptul că ziua de 1 Decembrie este liberă iar organizarea Black Friday cu doar câteva zile înainte ar fi dus la întârzieri mari la livrare șila clienți nemulțumiți.

Probabil data de organizare a Black Friday 2017 va fi pe 17 Noiembrie iar marii retaileri precum eMag sau PC Garage vor încerca să respecte această dată. Vor fi și magazine care vor organiza reduceri sub titlul de Black Friday pe perioade lungi de timp, de la câteva zile și până la o lună – așa cum am văzut la Media Galaxy sau Altex în anii precedenți. Probabil operatorii mobili vor organiza campanii cu reduceri întinse pe mai multe zile, evoMag va merge cu majoritatea alături de Cel.ro sau Vonino.

Fii gata de vânătoarea Black Friday!

Fii gata să prinzi cele mai bune oferte de preț. Chiar dacă reducerea nu este de 70% din prețul inițial, asta nu înseamnă că un preț mai mic cu 30% nu este binevenit mai ales dacă vrei să cumperi ceva. Asigură-te că ai un cont pe magazinele online pe care le urmărești, creează liste cu favorite și așteaptă startul.

Cele mai bune oferte se vor epuiza aproape instant așa că îți recomand să fii cu ochii pe mai multe magazine și oferte.

Foto: Maiconfz @Pixabay.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.