Creative Tim organizează conferința dedicată designerilor în startup

Creative Tim

Creative Tim oferă clienților unelte complete bazate pe Bootstrap pentru site-urile web ce pot îmbunătăți lucrul unui designer de la pluginuri și până la kituri complete. Ideea din spatele acestui proiect a fost aceea de a crea un standard de unelte cu adevărat folositoare în procesul dezvoltării web iar acestea sunt folosite de echipa care îl susține.

Creative Tim organizeaza vineri, 16 octombrie 2015, o conferinta destinata designerilor in startup. Acesta va avea loc la TechHub Bucuresti. Scopul acestui meetup este de a raspunde la cateva din intrebarile legate de design, startup-uri si networking.

Cum as putea sa-mi fac startup-ul sa iasa in evidenta? Ce as putea folosi? Ar trebui sa ma axez pe design de la inceput? Ce greutati o sa intampin? Toate aceste intrebari isi vor gasi raspunsul la Startup Design Meetup.

Principalii sponsori ai acestui eveniment sunt TechHub Bucuresti, Redbull, Uxeria si Hotjar. De asemenea, echipa Creative Tim va oferi licente tuturor invitatilor.

Daca esti interesat sa-ti incepi propriul startup sau sa intri intr-o echipa, acest meetup este locul perfect sa afli noi lucruri si trucuri. Intrarea este libera!

Accesează pagina pentru înscrierea la eveniment aici sau pagina oficială a proiectului făcând click aici.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus