Forbes: Conversion este agenția nr.1 de digital în România

Forbes: Conversion

Cu siguranță ați auzit de Conversion: este compania ce deține platformele Conectoo (serviciul de e-mail marketing) și Profitshare (populara platformă de marketing afiliat). De curând, compania a fost desemnată cea mai mare agenție de digital marketing din România conform cifrei de afaceri înregistrată în anul 2014.

Forbes: Cifra de afaceri
Forbes: Cifra de afaceri

În anul 2014, Conversion a avut o cifră de afaceri de aproape 6 milioane de euro și un profit net de peste o jumătate de milion de euro. Cifra de afaceri cumulată a celor 36 de agenții monitorizate de Forbes a fost de peste 23 de milioane de euro.

Conversion oferă clienților săi servicii de marketing digital printre care se numără: PPC, SEO, marketing afiliat, e-mail marketing, dezvoltare web și mobile și cu acest an au fost incluse și servicii de marketing offline: radio, TV, OOH.

Forbes: Profit/Pierderi
Forbes: Profit/Pierderi

Printre clienții Conversion fac parte companii precum eMAG, Flanco, Oriflame, Banca Transilvania, OLX și Autovit. În prezent agenția numară peste 45 de specialiști în marketing, designeri și ingineri care dezvoltă prin intermediul noilor tehnologii cele mai bune soluții de performance marketing din Europa Centrală și de Est.

Surse:

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus