România va găzdui unul dintre cele mai mari evenimente din industria cloud europeană, EuroCloud Forum. După Luxembourg și Spania, București va fi în acest an punctul de întâlnire pentru peste 900 de membri din sectoarele legislative și tehnologice cloud. Aceșta vor discuta despre noutățile din domeniu pe 5-6 octombrie la Romexpo, București. Înscrierea este disponibilă pe site-ul forum.eurocloud.org, iar biletele au un cost redus până pe 31 august.

Reprezentanți ai instituțiilor și companiilor precum CERN, Comisa Europeană, National Institute of Standards and Technology USA și Amazon Web Services sunt unii dintre cei peste 30 de speakeri care vor susține sesiuni despre viitorul industriei de cloud în companii și în mediul public. Pe cele 2 scene din eveniment, Technology Stage și Policy & Legal Stage, se vor discuta teme precum Piața Unică Digitală europeană, Cloud-ul european pentru știință, Infrastructura europeană de date, Servicii Cloud pentru Sectorul Public, Securitatea în Cloud, Cloud pentru Internet of Things și alte teme de interes pentru companiile care folosesc aceste tehnologii în activitatea lor.

Printre primii speakeri anunțați se numără Pearse O’Donohue, Head of Unit, Software, Services and Cloud la Comisia Europeană, Natalino Busa, Head of Data Science la Teradata, Bob Jones, Cloud Service Procurement Project Leader la CERN, Michaela Iorga, Senior Security Technical Lead for Cloud Computing la National Institute of Standards and Technology (NIST), Danilo Poccia, AWS EMEA Evangelist la Amazon Web Services și mulți alții. Lista actualizată a speakerilor este disponibilă pe site-ul evenimentului.

Seara zilei de 5 octombrie va marca desfășurarea galei EuroCloud Awards, iar premiile sunt oferite celor mai bun furnizori de servicii de industrie din Europa. Încadrate în 5 categorii, distincțiile vor fi acordate în cadrul unei cine exclusiviste desfășurate la Hotel Hilton.

Pe lângă zona de conținut, evenimentul cuprinde și o zonă expozițională, unde participanții vor descoperi soluții inovative și servicii de cloud pentru afacerile lor. Înscrierea pentru EuroCloud Forum și pentru Gala EuroCloud Awards este disponibilă pe site-ul forum.eurocloud.org.

De asemenea, EuroCloud Forum este co-locat cu Internet&Mobile World, cea mai mare expo-conferință de soluții IT și digital pentru mediul de business din Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc pe 5-6 octombrie, la Romexpo, reunind peste 8,000 de vizitatori business și peste 130 de expozanți de soluții tehnologice pentru afaceri.

Accesul la Internet&Mobile World se poate face pe baza biletului pentru EuroCloud Forum sau prin rezervarea în prelabil pe site-ul imworld.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.