Instagram are mai mulți de 600 de milioane de utilizatori activi, conform celor mai recente statistici. Rețeaua de socializare a lansat un nou algoritm pentru feed în luna Martie, funcția Stories în August iar luna trecută a pus la dispoziția utilizatorilor funcția de live streaming.

Aceasta este o etapă importantă și marchează faptul că Instagram este una dintre cele mai populare rețele sociale cu o bază de date a utilizatorilor foarte solidă.

În anul 2014, pe Instagram erau create 300 de milioane de conturi de utilizatori aducând astfel rețeaua lângă Twitter. Creșterea popularității este una foarte bună pentru Instagram, aceasta poate fi plasată cu ușurință în Top 4 rețele sociale.

În ultimele șase luni, nu mai puțin de 100 de milioane de utilizatori au început să folosească Instagram iar această rată de creștere este mult mai mare față de cea obișnuită. Popularitatea a crescut pe piețele din Asia iar aici a contribuit și aplicația dedicată pentru platformele mobile.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.