Alcatel 3C este un smartphone entry-level pregătit pentru CES 2018

Alcatel 3C

Avem toată atenția îndreptată către telefoanele de top și tindem să uităm și de produsele nou lansate care nu au specificații tehnice de ultimă generație. Alcatel este o companei cunoscută pe piațe telefoanelor mobile iar produsele din portofoliul acesteia sunt dedicate utilizatorilor obișnuiți de smartphone.

Alcatel 3C va fi lansat la CES 2018

Conform celor mai recente informații disponibile în publicațiile online, Alcatel se pregătește să lanseze câteva noi produse în cadrul evenimentului CES 2018 ce va debuta în luna ianuarie a anului viitor.

Alcatel 3C este unul dintre telefoanele ce vor fi lansate la CES 2018 iar mai jos o să vă prezint detaliile acestuia.

Conform informațiilor disponibile, Alcatel 3C este un smartphone cu specificații tehnice entry-level dar cu un ecran impresionant. Viitorul telefon va avea un ecran IPS cu diagonala de 6 inci în format 18:9 și rezoluție HD de 1440×720 pixeli cu margini laterale foarte înguste.

Telefonul va folosi procesorul quad-core MediaTek MT8321 de 1,3GHz alături de 1GB capacitate a memoriei RAM, 16GB spațiu intern de stocare cu slot microSD, o baterie cu capacitatea de 3000mAh și sistem de operare Android 7.0 Nougat. Alte detalii tehnice mai includ conexiune Wi-Fi 802.11 b/g/n, rețea HSPA+, Bluetooth 4.2 și două sloturi SIM.

Pe lângă Alcatel 3C, compania va mai lansa și alte noi telefoane precum Alcatel 1X, Alcatel 3, Alcatel 3V, Alcatel 3X sau Alcatel 5.

Preț și disponibilitate

Viitorul smartphone Alcatel 3C va debuta pe piețele Europene la scurt timp de la lansare la un preț de aproximativ 120 de euro.

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus