Free cookie consent management tool by TermsFeed

Noul Soul X5 beneficiază de inteligență artificială integrată într-un design futurist, la un preț fără concurență.

Allview Soul X5 vine cu o nouă funcție integrată în camera sa: FunEmoji. Aceasta permite utilizatorului să își transpună mimica și vocea într-un personaj haios și să împărtășească experiența sa direct pe rețelele de socializare. Aplicația va deveni disponibilă în septembrie și pentru deținătorii de Soul X5 Pro, telefon vândut deja pe scară largă de Allview.

O altă noutate adusă de Soul X5 este funcția Live Photo, prin care utilizatorul poate să anime orice imagine, deschisă ulterior prin Google Photos.

Soul X5 este inovator nu doar când vine vorba de distracție, ci și când vine vorba de capacitatea de învățare și adaptare a dispozitivului la comportamentul utilizatorului, prin intermediul inteligenței artificiale de ultimă oră.

De la o utilizare la alta, Soul X5 devine mai performant și propune utilizatorului optimizări, citind și intepretând comportamentul si nevoile acestuia. Un exemplu relevant este cel al camerei care identifică imaginea și își adaptează setările automat, asfel încât să livreze o fotografie perfectă. În spatele inteligenței artificiale de pe Soul X5 stă un procesor MediaTek Helio P22 (cu opt nuclee tactate până la 2.0 Ghz, 12nm) la care se adaugă tehnologia CorePilot.

Allview Soul X5
Allview Soul X5

Specificații tehnice pentru orice utilizator

Camerele telefonului Soul X5 de la Allview sunt gândite astfel încât să ofere utilizatorului o experiență totală în materie de imagine.

Noua tehnologie MediaTek Imagiq este integrată atât în camera duală (16MP+5MP) a dispozitivului, cât și în camera frontală a acestuia (16MP+AI).

Tehnologia Imagiq permite realizarea de fotografii spectaculoase, cu efecte de profunzime, similare cu cele obținute folosind un DSLR, cu camera principală și cea secundară. Totodată, tehnologia Imagiq permite capturarea unor fotografii de calitate, în condiții de luminozitate scăzută. Procesorul Mediatek Helio P22 dispunde de un nou sistem electronic de stabilizare al imaginii, astfel încât camerele focalizează rapid și precis.

Telefonul are un ecran cu diagonala de 5.86 inci cu aspect 19:9, dispune de recunoaștere facială, oferind un plus de securitate utilizatorului.

Asistentul AVI face furori și pe Soul X5, transformând telefonul într-un veritabil asistent personal al utilizatorului. Soul X5 dispune de noul Visual UI 3.0. Swipe, care permite ascunderea Notch-ului și a funcțiilor home, back, history, reluarea acestora doar printr-un swipe, optimizarea consumului de energie și date, precum și alte funcții inedite care pot fi descoperite pe allview.ro.

Cu un display de 5.86 inci IPS INCELL și un raport 19:9, Soul X5 dispune de recunoaștere facială, oferind un plus de securitate utilizatorului.

Specificații Allview Soul X5

  • Ecran: IPS LCD, 5,86 inci, format 19:9, rezoluție HD+ de 1520×720 pixeli, protecție împotriva zgârieturilor
  • Procesor: Mediatek Helio P22 Octa-core, 2.0GHz ,12 nm, AI Computing Power by NeuroPilot tehnologies
  • Memorie RAM: 4GB
  • Stocare: 32GB cu slot microSD
  • Cameră foto principală: Dual Camera 16MP AF,PDAF,f/2.0 + 5MP, efect Bokeh, Live Photo, stabilizator de imagine electronic optimizat, recunoastere scene cu AI
  • Cameră foto secundară: 16 MP f/2.0, efect Bokeh cu AI
  • Altele: senzor amprnetă, Face ID, FunEmoji
  • Baterie: 3000mAh
  • Sistem de operare: Android 8.1 Oreo, Visual UI 3.0 Swipe

Preț și disponibilitate

Noul smartphone Allview Soul X5 este disponibil la precomandă la prețul de 1099 lei. Cei care doresc să își precomande telefonul, vor primi și o surpriză de la Allview. Mai multe detalii despre produs și comenzi poți găsi pe allview.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.