Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cel mai puternic laptop ASUS destinat profesioniștilor din domeniul creației a ajuns în magazinele din România. ASUS ProArt StudioBook Pro 17 este o adevărată stație grafică mobilă, integrând soluții NVIDIA Quadro alături de procesoare de top Intel Core i7 din generația a noua și chiar Intel Xeon E-2276M.

O stație de lucru portabilă foarte puternică

ASUS a creat seria ProArt pentru a le furniza antreprenorilor digitali și creatorilor de conținut dispozitive concepute în mod special pentru cerințele lor profesionale.

ProArt StudioBook Pro 17 W700G1T este un portabil foarte puternic care se achită de sarcinile cele mai complexe în cel mai scurt timp. Performanțele modelului sunt comparabile cu cele ale sistemelor desktop. Noul laptop oferă utilizatorilor de la 16GB capacitate a memoriei RAM și soluții SSD ultra-rapide.

Atât modelele echipate cu procesor Intel Xeon E-2276M, cât și cele cu procesoare Core i7, beneficiază de grafică de nivel profesionist NVIDIA Quadro T1000.

ASUS ProArt StudioBook Pro 17
ASUS ProArt StudioBook Pro 17

Laptop-ul are o placă video este compatibilă cu DirectX 12 și oferă putere pentru cele mai dificile proiecte și o soluție de răcire capabilă să ofere un flux de aer îmbunătățit, asigurând o eficiență deosebită, cu un nivel de zgomot de până la 35db, chiar și atunci când procesorul și acceleratorul grafic sunt solicitate la maximum.

Ecranul noului dispozitiv are o diagonală de 17 inci de tip NanoEdge cu un panou WUXGA capabil să afișeze o rezoluție de 1920×1200 pixeli. Acesta are un spectru de culoare extins și oferă o acuratețe excepțională a culorilor pentru a asigura un nivel excelent al detaliilor și imagini vibrante, puternice, mult mai realiste. Fiind validat PANTONE și acoperind 97% spectrul de culoare DCI-P3, ecranul 16:10 întrunește cerințele standardelor cinematice.

ProArt StudioBook Pro 17 este echipat cu soluția exclusivă NumberPad, un touchpad revoluționar ce include o tastatură numerică, cu iluminare LED pentru introducerea mai rapidă a datelor. Acest touchpad cu funcționalitate dublă își menține funcția de cursor chiar și atunci când NumberPad este activat.

Preț și disponibilitate

ASUS ProArt StudioBook Pro 17 W700G1T este disponibil în România prin intermediul magazinelor specializate la prețuri ce pornesc de la 10.000 lei (cu taxe incluse). Îl poți găsi la eMag.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.