Cunoastem ce dispozitive Google Nexus sunt eligibile pentru o actualizare la Android 4.4 KitKat iar alti producatori au inceput deja sa vorbeasca despre planuri de actualizare ale dispozitivelor produse. Jason Mackenzie, presedintele HTC America, a confirmat intr-un interviu catre Engadget ca HTC lucreaza deja pentru a pune la dispozitie noua actualizare Android.

Editia Google Play a HTC One va fi actualizata in urmatoarele 15 zile, editia dezvoltatorilor si versiunile deblocate de retea vor fi actualizate in maxim 30 de zile iar restul dispozitivelor vor primi actualizarea peste 90 de zile sau mai putin.

Cu exceptia versiunii Google Play a HTC One, compania incearca sa pastreze interfata proprie cu utilizatorul, Sense UI, la versiunea 5.5 (ce este disponibila pe toate dispozitivele HTC ce ruleaza Android 4.3); Mackenzie nu a intrat in detalii despre cum noutatile din KitKat vor fi implementate cu interfata Sense.

HTC are un plan pentru actualizarea si altor dispozitive din portofoliu, dispozitive ca HTC One Max si One Mini dar Mackenzie asigura ca se va face un anunt cu privire la aceste dispozitive in viitor. Acesta a declarat ca se va incerca sa se actualizeze dispozitivele destul de rapid spunand ca „nu vom actualiza dispozitivele intr-un mod lenes. Vom face o prioritate pentru a actualiza aceste dispozitive in maximum 90 de zile.„.

Mackenzie nu a spus nimic de actualizari la nivel global.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.