Free cookie consent management tool by TermsFeed

Humane este o companie din San Francisco, care a dezvăluit zilele acestea primul produs la care a lucrat. Este vorba despre Humane AI Pin, un dispozitiv care se prinde pe cămașa ta și care este capabil să înlocuiască un telefon.

Compania este fondată de doi foști angajați Apple, iar produsul a mai fost prezentat pe parcursul acestui an, până la lansarea oficială din această săptămână.

Ce este Humane AI Pin?

Humane AI Pin este un dispozitiv alimentat de Inteligență Artificială. Acesta nu are ecran, cântărește 34 de grame, se atașează de îmbrăcăminte precum o broșă și poate fi rotit în orice poziție. La fel ca un smartphone, acesta poate fi controlat prin comenzi vocale și comenzi tactile.

Cu toate acestea, nu există un ecran propriu-zis cu care utilizatorii să interacționeze în mod direct. Prin intermediul ecranului Laser Ink, informațiile sunt proiectate direct pe mâna utilizatorului.

Cum funcționează Humane AI Pin?

Humane AI Pin are la bază un asistent vocal care utilizează tehnologia Microsoft și OpenAI. Utilizatorii se pot folosi de comenzile vocale pentru a trimite mesaje, pentru a face fotografii, a efectua apeluri și multe alte funcții.

Dispozitivul poate face fotografii de 13MP, are Bluetooth încorporat, așadar, îți poți conecta căștile și îi poți cere asistentului vocal să redea melodiile tale preferate. Camera include RGB ultra-wide și senzori de mișcare. Este puțin probabil ca aceasta să se apropie de experiența de smartphone, fără un ecran disponibil prin care să poți vizualiza cadrele, dar simpla sa existență este surprinzătoare.

Humane AI Pin funcționează cu baterii, însă pe viitor, compania va adăuga și un suport de încărcare asemănător celui pentru AirPods. Procesorul Snapdragon nu a fost încă specificat, iar software-ul va rula cu un nou sistem de operare numit Cosmos care va elimina necesitatea de a descărca sau gestiona aplicații.

Ai Pin este încarnarea viziunii noastre de a integra Inteligența Artificială în țesătura vieții de zi cu zi, îmbunătățind capacitățile noastre fără a umbri umanitatea. Suntem mândri să dezvăluim în cele din urmă ceea ce noi și echipa de la Humane am lucrat în ultimii patru ani. Pentru noi, Ai Pin este doar începutul.

au declarat cofondatorii companiei, Imran Chaudhri și Bethany Bongiorno
Humane AI Pin preț

Cât costă Humane AI Pin?

Humane Ai Pin va fi disponibil în trei culori, la prețul de 699 de dolari. Chiar dacă produsul a fost lansat de curând, acesta nu va fi livrat până la începutul anului viitor. Precomenzile vor începe de pe 16 noiembrie în Statele Unite, iar în preț vor fi incluse două baterii de rezervă și un plan de abonament în rețeaua T-Mobile din acea regiune.

Nu există încă planuri de lansare dincolo de Statele Unite pentru Humane AI Pin, însă vom urmări anunțurile oficiale ale companiei pentru mai multe informații legate de acest aspect și noi detalii despre dispozitiv.

Share.
Avatar of Mihaela

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.