Free cookie consent management tool by TermsFeed

Steam Deck OLED este o versiune nouă și îmbunătățită pentru PC-ul portabil de gaming Valve, care promite un ecran mai mare de 7,4 inch, 90Hz, 1000 de niți și o durată de viață a bateriei extinsă cu 50%.

Chiar dacă include în nume specificația OLED, dispozitivul nu se rezumă doar la un ecran nou sau la mai mult spațiu de stocare. Acesta prezintă un cip nou, o baterie mai performantă, un nou sistem de răcire și multe alte schimbări semnificative, care fac din Steam Deck OLED cea mai bună opțiune pentru acest tip de dispozitiv.

Ce este nou la Steam Deck OLED?

Îmbunătățirile mai includ o eficiență crescută pentru Cyberpunk, un ventilator mai silențios și difuzoare mai puternice. Noua baterie oferă între 3 și 12 ore de joc, comparativ cu modelul anterior care suportă de la 2 și până la 8 ore de activitate, iar în funcție de conținut, ecranul OLED poate reduce consumul de wați la jumătate.

Pe lângă ecran, noul Steam Deck OLED are un ventilator mai mare și mai silențios, este mai ușor cu 29 de grame și include Wi-Fi 6E cu noua conexiune 6GHZ pentru descărcări mai rapide. Cablul de alimentare măsoară cu un metru mai mult, LED-ul indicator are mai multe culori și prezintă o ediție limitată de model transparent disponibilă în SUA și Canada.

Ce rămâne neschimbat la Steam Deck OLED?

Steam Deck OLED deține aceleași specificații al procesorului ca modelul anterior și prezintă, de asemenea, aceleași dimensiuni. Puterea de alimentare rămâne și ea neschimbată (nu se încarcă mai rapid de 45W), iar actualizările de software de asemenea.

Cu un preț care pornește de la 549 de dolari pentru 512GB, Steam Deck OLED va reprezenta cea mai bună opțiune de pe piață, costând doar cu 20 de dolari în plus față de modelul de anul trecut, care avea jumătate din capacitatea de stocare.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Un comentariu

  1. Avatar of Alin Manea

    Am Primul steam deck cu lcd din prima zi de cand a aparut, ma rog dupa vreo 2 saptamani pana a ajuns la mine. Nu cred ca merita upgrade-ul asta doar pentru display, in rest nu are nimic in plus la performante.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.