Free cookie consent management tool by TermsFeed

JBL este o marcă americană, cunoscută pentru produsele sale audio de calitate. Aceasta are o gamă largă de produse, de la căști la boxe, și inovează mereu pentru a oferi clienților săi produse noi și mai bune. Cea mai recentă dezvăluire de la JBL este o pereche de căști care pot trece de la formatul in-ear la cel deschis, în funcție de preferințele utilizatorului. Aceasta este o idee cu adevărat originală și le va permite utilizatorilor să se bucure de ce e mai bun – confortul căștilor in-ear pentru utilizarea zilnică și calitatea superioară a sunetului oferită de căștile în format deschis pentru a asculta muzică sau a viziona filme.

La sfârșitul lunii iunie 2022, firma americană a făcut un anunț important. În primul rând, lansează trei noi perechi de căști pe care le-a prezentat deja la începutul acestui an, la ultima ediție CES din Las Vegas. Acestea sunt JBL Live Pro 2, JBL Reflect Aero și JBL Quantum TWS. Aceste căști JBL sunt potrivite pentru utilizare zilnică, sport și, respectiv, jocuri. Cu excepția certificării IP68 a lui Reflect Aero, trebuie spus că toate acestea rămân foarte convenționale. Cu toate acestea, JBL a venit cu o a patra pereche, care este deosebit de originală într-o privință.

JBL Tune Flex: căști Bluetooth cu capete detașabile

În acest moment, consumatorii au de ales între două formate atunci când vine vorba de căști fără fir. Cei care își doresc cea mai bună calitate a sunetului și izolare a zgomotului vor opta pentru modele in-ear. Pe de altă parte, cei care vor să rămână conectați cu mediul înconjurător preferă formatul deschis. Cu acest nou model, JBL intenționează să elimine această alegere prin intermediul unui sistem de capete detașabile din silicon. Fără aceste capete căștile pot fi utilizate pentru a auzi și ceea ce se află în exterior, iar cu ele puse sunetul extern nu va mai fi auzit. Prin urmare, utilizatorul își va putea adapta căștile în funcție de preferințe sau necesități.

În afară de acest aspect neașteptat, Tune Flex încorporează o reducere activă a zgomotului care poate fi reglată la șase niveluri. Evident, acest lucru va fi mult mai eficient cu capetele de silicon atașate. În plus, JBL promite protecție împotriva stropilor de apă și o autonomie de 8 ore pentru căști, la care se adaugă alte 24 de ore dacă sunt ținute în carcasă. De altfel, știm că JBL Tune Flex va fi disponibil în august 2022 la prețul de 99 €.

Alte specificații

Per total, căștile Tune Flex sunt o modalitate excelentă de a te bucura de muzică în timp ce ești în mișcare. Cu sunetul JBL Pure Bass, acestea oferă o experiență de ascultare captivantă, iar cu anularea activă a zgomotului, pot ajuta la reducerea zgomotului de fundal. În plus, căștile dispun de patru microfoane pentru o calitate clară a apelurilor și vin cu trei dimensiuni diferite pentru a asigura o potrivire confortabilă cu canalul auditiv. Cu o durată de viață a bateriei de până la 32 de ore, acestea pot rezista toată ziua și dispun, de asemenea, de încărcare super rapidă, astfel încât să fie gata de utilizare atunci când aveți nevoie de ele. În plus, căștile sunt certificate IPX4, ceea ce le face ideale pentru a fi utilizate în timpul antrenamentelor sau în alte activități în aer liber. De altfel, cu ajutorul controlului vocal hands-free cu Google Assistant, vă puteți controla cu ușurință muzica fără a fi nevoie să puneți mâna pe telefon.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.