Lansarea noului LG V20 nu este o surpriză dar surpriza este aceea că V20 va fi primul telefon non-Nexus care va folosi sistemul de operare Android 7.0 Nougat. LG V20 se va lansa undeva în toamnă, prin luna Septembrie.

Google va lansa versiunea publică a sistemului de operare Android 7.0 undeva în această lună iar LG va beneficia de această lansare și va folosi noua versiune a sistemului de operare Android pe viitorul său smartphone pe care îl va lansa în luna Septembrie. LG V20 va fi primul smartphone non-Nexus care va rula noua versiune a sistemului de operare de la Google, Android 7.0 Nougat. Samsung nu va putea face aceeași mișcare deoarece Galaxy Note 7 va fi lansat în câteva zile.

Cel mai probabil, LG V20 va fi lansat în cadrul evenimentului IFA 2016 care se va desfășura între 4 și 9 Septembrie 2016.

Zvonurile care discută despre posibilele specificații ale modelului V20 sunt puține iar cele existente vorbesc despre un sistem dual al camerei foto frontale dar și un sunet Hi-Fi DAC pe 32 de biți. LG nu a oferit informații suplimentare referitoare la specificațiile telefonului așa că avem de așteptat pentru a afla mai multe.

O să revenim cu mai multe informații la momentul potrivit.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.