Free cookie consent management tool by TermsFeed

De ceva vreme, zvonurile despre Motorola Edge 30 , modelul foarte așteptat din linia emblematică de telefoane Android de la Motorola, sunt neîncetate. Scurgerile despre o versiune Ultra în special au loc de câteva luni. Deci, ce spun noile leak-uri despre Motorola Edge 30?

Când va fi lansat Motorola Edge 30?

Gama de telefoane, care a fost lansată pentru prima dată cu familia originală Motorola Edge în 2020 și continuă cu telefoanele Edge 20 în 2021, arată că compania poate realiza un dispozitiv decent de gamă medie și premium cu un model prietenos cu buzunar. Familia Motorola Edge 30 va apărea probabil în 2022.

Această nouă familie nu trebuie confundată cu Moto Edge X30, care a fost lansat în China la sfârșitul anului 2021 și nu va fi pus în vânzare în Europa. Pentru că aceste două dispozitive sunt în clasificări separate.

Motorola Edge 30

Potrivit unor scurgeri, seria Motorola Edge 30 ar putea fi lansată în a doua jumătate a anului 2022, în jurul lunii iulie, la un an după lansarea lui Edge 20. Deocamdată nu există nicio scurgere de preț, dar ca și anul trecut este așteptat un model Ultra, precum și modelul standard, Lite și Pro. Asta înseamnă că Motorola vine cu un smartphone pentru fiecare buget.

Cea mai interesantă scurgere auzită până acum este că seria Edge 30 va putea funcționa cu un stylus precum Galaxy Note 21. Cu toate acestea, este posibil ca acest stilou să nu fie încorporat în dispozitiv, cum ar fi Galaxy Note.

O altă scurgere arată că modelul Ultra poate avea un ecran cu margini curbate, combinație de cameră spate de 200 MP + 50 MP + 13 MP, cameră selfie de 60 MP, procesor Snapdragon 8 Gen 1, ecran FHD + 144 Hz de 6,67 inchi, 125 W cu fir și 50 W. incarcare fara fir…

Nu există alte informații disponibile despre Moto Edge 30, 30 Lite sau 30 Pro. Până în iulie, aspectul și caracteristicile acestor modele sunt de așteptat să fie dezvăluite treptat.

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.