Free cookie consent management tool by TermsFeed

Oferta de telefoane de buget este în continuă creștere, însă funcțiile oferite de acestea nu ies din tipar, iar calitatea este variabilă. Acest lucru înseamnă adesea că aveți la dispoziție puține variante care să vă satisfacă cu adevărat nevoile.

Telefoanele Moto E4 și Moto E4 Plus au un aspect elegant și numeroase actualizări importante, aceste dispozitive vă oferă lucrurile pe care le căutați – un acumulator care durează întreaga zi, un ecran extraordinar și capabilități avansate ale camerei – toate la prețul dorit.

Specificații Moto E4 și Moto E4 Plus

Telefonul Moto E4 are un ecran HD cu diagonala de 5 inci și un design metalic elegant. Vă puteți actualiza rapid statusul și viziona clipuri video datorită procesorului quad-core și vitezei de conectivitate 4G oferite de acesta. Dispozitivul are un acumulator cu capacitatea de 2.800mAh și oferă utilizatorului o bună autonomie.

Modelul Moto E4 Plus are specificații tehnice mai bune față de modelul de bază. Acesta are un ecran HD și un acumulator cu o capacitate mult mai mare. Telefonul are un ecran HD cu diagonala de 5,5 inci, un acumulator cu capacitatea de 5.000mAh și încorporează tehnologii de încărcare rapidă.

Moto E4 Plus integrează un senzor pentru citirea amprentelor dar și o cameră foto principală de 13MP cu funcții autofocus și o cameră frontală cu un senzor de 5MP. Acest model este echipat cu un procesor quad-core și viteză 4G, așa că este capabil să vă ofere puterea de care aveți nevoie pentru a naviga pe internet, a juca jocurile preferate și multe altele – toate fără întreruperi. Totodată, datorită Android 7.1, o versiune actualizată a celui mai popular sistem de operare, aveți parte de cele mai bune experiențe alături de Moto E4 Plus.

Preț și disponibilitate

Telefoanele Moto E4 și Moto E4 Plus sunt disponibile începând de astăzi în România. Modelul Moto E4 va fi disponibil în rețeaua Orange la 45 euro alături de abonamentul Orange Me 18, respectiv la prețul recomandat de 699 RON în magazinele eMAG și Flanco, iar Moto E4 Plus va fi disponibil la prețul recomandat de 999 RON în magazinele eMAG și Flanco.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.