Free cookie consent management tool by TermsFeed

Lansarea oficială a gamei iPhone 16 este așteptată pentru toamna acestui an, alături de sistemul de operare iOS 18, însă până atunci, un cunoscut leaker, pe numele său Sonny Dickson a dezvăluit, de curând, ce dimensiune vor avea noile dispozitive mult așteptate. Imaginea, publicată pe contul acestuia de Twitter, confirmă zvonurile recente privind variațiile dimensiunilor ecranului pentru diferitele modele.

Conform imaginii prezentate de acesta, noul iPhone 16 își va schimba dimensiunile pentru modele Pro și Pro Max. Modelul standard își va păstra dimensiunea de 6,1 inch, la fel și modelul Plus își va păstra dimensiunea de 6,7 inch. Noua dimensiune a ecranului modelului Pro va fi de 6,3 inch, iar cea a modelului de iPhone 16 Pro Max va fi de 6,9 inch. Pe lângă dimensiunea mai mare, poza ne dezvăluie și faptul că aceste modele sunt ușor mai late față de modelele standard și Plus, lucru valabil și în cazul modelelor de iPhone 15 actuale.

Pe lângă aceste modificări ale dimensiunilor, noul iPhone 16 va include cel mai nou și performant chip A18, un buton de acțiune pentru toate cele patru modele, în prezent doar modele iPhone 15 Pro și Pro Max au acest buton inclus, și de asemenea va include un nou buton de captură, care va putea fi utilizat pentru a realiza fotografii și videoclipuri. Se zvonește că iPhone 16 va avea un aranjament vertical al camerelor, o baterie cu o capacitate mai mare și cea mai recentă versiune de Wifi, Wifi 7. În plus se așteaptă ca acest model să vină cu o gama variată de 7 culori: albastru, roz, galben, verde, negru, alb și mov.

Așadar, pe lângă faptul că noul iPhone 16 își va schimba dimensiunile de bază, acesta promite să aducă o serie de îmbunătățiri și inovații interesante față de modele anterioare. Cu toate acestea rămâne de văzut dacă zvonurile se vor adeveri. Mai multe informații sunt așteptate odată cu conferința WWDC, ce va avea loc în perioada 10-14 iunie 2024.

Share.
Avatar of Lorena Alexandra

Pasionată de inovație și creativitate în domeniul tehnologiei, am absolvit Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică. Sunt o persoană extrem de motivată și perseverentă, cu o dorință constantă de a învăța lucruri noi.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.