Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cu cât se apropie mai mult data de lansare pentru seria iPhone 16, cu atât mai multe zvonuri legate de specificațiile noului smartphone ies la iveală. Se așteaptă ca lansarea să aibă loc la jumătatea lunii septembrie, iar cea mai mare parte din utilizatori se concentrează pe viitorul iPhone 16 Pro Max, care promite, ca de obicei, să fie cel mai performant model din gama de dispozitive mobile Apple. Iată ce îmbunătățiri ar aduce următorul flagship Apple.

Un nou buton de Acțiune

Am văzut pentru prima data un buton de Acțiune personalizat odată cu iPhone 15 Pro Max, iar acum se zvonește că acesta va fi îmbunătățit în viitor, pentru modelele iPhone 16 Pro Max și iPhone 16 Pro. Se presupune că butonul va fi plasat sub cel de pornire și va putea fi folosit pentru a deschide camera și a face fotografii rapid, dar și pentru alte funcționalități ale camerei, precum înregistrare video sau pentru a focaliza.

Cip A18 Pro

Apple își dorește ca iPhone 16 Pro Max să fie cel mai rapid telefon, astfel că va trebui ca cipul A18 Pro să fie cu mult mai puternic decât A17 Pro. Această îmbunătățire ar oferi un upgrade semnificativ față de iPhone 15 Pro Max, dar și față de alte smartphone-uri performante precum Samsung S23 Ultra.

Un ecran mai mare

Se știe că iPhone-urile din gama Pro Max au deja cel mai mare ecran. Încă de la lansarea iPhone 12 Pro Max, ecranul a avut dimensiunea de 6,7 inch. Acum, însă, acest aspect este pe cale să se schimbe, deoarece se speculează că iPhone 16 Pro Max va avea cel mai mare ecran de până acum, de 6,9 inch. Dacă zvonurile sunt adevărate, iPhone 16 Pro Max va fi mai mare și decât Samsung Galaxy 24 Ultra, care are un ecran de 6,8 inch.

Unul dintre motivele pentru care se zvonește că iPhone Pro Max va fi mai mare are legătură cu îmbunătățirile aduse camerei. În același timp, este posibil să vedem un ecran mai mare și pentru iPhone 16 Pro, de asemenea, cu diferențe la fel de mici.

O cameră mai bună pentru iPhone 16 Pro Max

Se anticipează ca iPhone 16 Pro Max să aducă mai multe schimbări la sistemul de camere, îmbunătățind experiența de fotografie pentru utilizatori. Zvonurile spun că iPhone 16 Pro Max va avea o camera ultrawide de 48MP, beneficiind de o creștere semnificativă comparative cu camerele de 12MP de pe modelele anterioare. În acest fel, acest obiectiv ar trebui să ofere o calitate superioară a imaginii, în special în condiții de lumina scăzute.

Inteligență artificială generativă

Inteligența artificială pe iPhone a fost de multe ori adusă în discuție în ultima vreme și se zvonește că va fi introdusă începând cu actualizarea iOS18 în această toamnă. Apple a confirmat că investește masiv în mai multe instrumente de inteligență artificială generative pentru iPhone, care să automatizeze sarcinile care în mod normal implică mai mulți pași.

Se așteaptă deja ca Apple să îmbunătățească propriile aplicații cu AI, însă utilizatorii așteaptă să vadă inteligența artificială mai ales în Fotografii, pentru a utiliza funcții precum eliminarea obiectelor sau umplerea fundalurilor.

Se spune de asemenea că Apple este în discuții cu Google pentru a obține licența Gemini în vederea funcțiilor AI. Totodată, ne așteptăm ca aceste caracteristici AI să difere de la iPhone 16 Pro Max la celelalte modele.

Wi-Fi 7

Wi-Fi 7 deja a apărut și oferă viteze mult mai rapide. Chiar dacă acum, cele mai bune routere care permit Wi-Fi 7 sunt destul de scumpe, pe viitor această caracteristică a telefoanelor va face diferența.

O baterie mai mare

Chiar dacă iPhone 15 Pro Max are o durată de viață a bateriei foarte impresionantă, de 4.422mAh, se spune că cea pentru iPhone 16 Pro Max va fi și mai bună, având o capacitate de 4.676 mAh.

Acestea sunt ultimele zvonuri care au apărut cu privire la iPhone 16 Pro Max. Dacă sunt adevărate sau nu, vom vedea doar în septembrie, atunci când smartphone-ul va fi lansat oficial. Sperăm totuși ca aceste funcționalități să fie implementate și să ne bucurăm pe viitor de performanța lor.

Share.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.