Free cookie consent management tool by TermsFeed

Noul smartphone Asus ROG Phone (ZS600KL) a ajuns în magazinele din România. Telefonul este optimizat pentru jocurile mobile și beneficiază de diferite funcții și accesorii interesante. Cel mai puternic telefon al acestui sfârșit de an poate susține sesiuni intense de gaming fără să se încălzească grație unei soluții inovatoare de răcire.

Specificații tehnice de top și un ecran cu 90Hz rată de refresh

Telefonul folosește platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 845 octa-core la 2.96GHz, cu grafică optimizată Qualcomm Adreno 630 și 8GB capacitate a memoriei RAM. Acesta depășește modelele concurente în ceea ce privește performanța, în timp ce ecranul AMOLED redă imagini la o rată de refresh de 90Hz și un timp de răspuns de 1ms pentru efecte vizuale HDR incredibile.

Sistemul unic de răcire GameCool 3D este format dintr-o cameră de vapori, un radiator din cupru și plăci de carbon plasate pe circuitele integrate pentru obținerea unei eficiențe superioare. Accesoriul AeroActive, cu un ventilator integrat, are capacitatea să răcească suprafața telefonului cu până la 4,7 grade Celsius. Telefonul își menține frecvențele superioare de funcționare indiferent cât de mult se prelungește jocul și, totodată, îi oferă mai mult confort utilizatorului.

Optimizări pentru gaming și accesorii unice potrivite oricărui utilizator

Asus ROG Phone are trei senzori tactili ultrasonici Air Triggers și porturile amplasate pe lateral: doi dintre aceștia sunt proiectați pentru utilizarea în modul landscape și sunt programabili pentru a activa orice funcție sau acțiune care necesită în mod obișnuit o apăsare a ecranului. Al treilea senzor a fost proiectat pentru utilizare în modul portret.

Accesoriile unice, special concepute pentru ROG Phone, îmbunătățesc mai departe experiența de gaming.

Asus ROG Phone TwinView Dock
Asus ROG Phone TwinView Dock

Opționalul TwinView Dock transformă telefonul ROG într-o consolă cu două ecrane identice. Cel de al doilea ecran AMOLED, integrat în TwinView Dock, are diagonala de 6 inci și o rezoluție de 2160×1080 pixeli. Alături de acesta mai există alte două butoane fizice, motoare duale pentru răspuns haptic și o baterie suplimentară cu capacitatea de 6000mAh.

Asus ROG Phone Mobile Desktop Dock
Asus ROG Phone Mobile Desktop Dock

Mobile Desktop Dock oferă posibilități de extensie fără precedent. Atunci când este conectat la un monitor extern 4K UHD de 60Hz, mouse și tastatură, telefonul ROG devine un adevărat desktop PC pentru gaming, cu intrare gigabit LAN și ieșire S/PDIF pentru sistemul de sunet.

Asus ROG Phone Controller
Asus ROG Phone Controller

Controlerul Gamevice cu WiGig Dock, ce utilizează Wi-Fi 60GHz pentru gaming pe ecranele mari, complează un arsenal cu adevărat special. ROG Phone se metamorfozează într-o consolă portabilă cu un inventar complet pentru gaming. WiGig Dock dispune de tehnologia Wi-Fi 11ad, două joystick-uri analog, D-pad, butoane stânga-dreapta, butoane A, B, X, Y și L2, R2.

Asus ROG Phone Professional Dock
Asus ROG Phone Professional Dock

ASUS Professional Dock poate conecta smartphone-ul la televizor sau monitor pentru o experiență cinematică în jocuri și vei putea partaja întreaga acțiune cu prietenii și familia. Dispozitivul include o interfață de rețea pentru conexiuni rapide și stabile la internet.

Asus ROG Phone Case
Asus ROG Phone Case

Carcasa ROG Phone Case a fost proiectată pentru a oferi cel mai bun nivel de siguranță, protejând telefonul împotriva zgârieturilor, a loviturilor și a șocurilor. Aceasta protejează întregul telefon, fără a impiedica încărcarea sau funcționarea sistemului de iluminat AURA. Carcasa nu ascunde designul futuristic al telefonului ROG Phone, astfel încât vei ieși întotdeauna în evidență.

Tehnologia ASUS HyperCharge încarcă rapid bateria fără supraîncălzire, oferind siguranță în utilizare și mai multă acțiune. ROG Phone nu numai că suportă încărcarea Quick Charge 4.0, dar utilizează un adaptor de alimentare ce include circuitul de monitorizare a încărcării. Acesta oferă mai multă putere (până la 20W) pentru o încărcare rapidă, sigură și flexibilă. Bineînțeles, poți folosi orice adaptor standard USB-C.

Preț și disponibilitate

Noul smartphone ROG Phone (ZS600KL) de la Asus este deja disponibil în România la prețuri ce pornesc de la 4.300 Lei pentru versiunea cu 8GB memorie RAM, 128GB spațiu de stocare și soluția de răcire AeroActive. 

Pachetul complet ROG Phone (telefonul cu stocare de 512GB, troller și cu toate accesoriile sale) va fi disponibil la o dată ulterioară, prețul fiind de aproximativ 9.000 lei.

Poți găsi telefonul în cadrul magazinelor online emag.ro sau pcgarage.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.