Free cookie consent management tool by TermsFeed

Digital Chat Station, care este destul de faimoas pentru leak-urile sale, a scurs recent câteva informații despre smartphone -ul Find X5 al producătorului de tehnologie din China Oppo, iar astăzi susține că smartphone-ul va fi prezentat la un eveniment de lansare în a doua jumătate a lunii februarie. Afirmațiile și scurgerile anterioare au spus că data de lansare va avea loc după Anul Nou Chinezesc pe 1 februarie.

Scurgerea subliniază că Oppo va introduce și alte tehnologii la acest eveniment. Potrivit informatiilor, Find X5 va fi prezentat în februarie; Modelele Find X5 Pro și Find X5 Lite se vor întâlni de asemenea cu consumatorul final tot in februarie. Deși nu este încă clar, introducerea acestor două modele are pretenții puternice.

În scurgerea sa, DCS spune că membrul entry-level al familiei, Oppo Find X5, va fi alimentat de chipsetul Dimensity 9000 și va fi primul smartphone care va include acest chipset. În timp ce compania este de așteptat să-și introducă propriul chipset NPU MariSillicon X la acest eveniment, se pretinde că chipsetul marca NPU va fi folosit doar în modelul Pro.

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.