Free cookie consent management tool by TermsFeed

A fost anunțată data de lansare pentru Realme 9 Pro și 9 Pro+, modelele pe care Realme le va lansa în februarie.

Dată de lansare a fost anunțată în sfârșit pentru Realme 9 Pro și 9 Pro+, care se numără printre modelele despre care se vorbește de ceva vreme. Scurgerile care apar astăzi au dezvăluit data la care Realme își va prezenta noile modele. Iată data la care Realme își va prezenta noile modele.

Realme 9 Pro și 9 Pro Plus se vor lansa pe 15 februarie

Noile modele Realme, Realme 9 Pro și Realme 9 Pro+, vor fi lansate în februarie. Cu toate acestea, data exactă nu a fost anunțată. Scurgerile care apar astăzi au dezvăluit data lansării ambelor dispozitive. Conform imaginii pregătite de Realme, Realme 9 Pro și 9 Pro+, vor fi lansate cu o prezentare pe 15 februarie. Totuși, având în vedere că lansarea este la doar două săptămâni, putem spune că funcțiile dispozitivelor s-ar putea să nu fie ascunse până în acea zi.

Pe de altă parte, scurgerile de informații de până acum spun că Realme 9 Pro va avea specificatii precum un Snapdragon 695, suport pentru încărcare rapidă de 33W și baterie de 5000mAh . Realme 9 Pro+, pe de altă parte, va avea caracteristici precum MediaTek Dimensity 920, baterie de 4500 mAh, suport pentru încărcare rapidă de 65 W și ecran de 6,43 inch.

[SURSA]

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.