Free cookie consent management tool by TermsFeed

Samsung , unul dintre giganții tehnologici din Coreea de Sud , este una dintre companiile care nu pot controla scurgerile despre noile sale tehnologii și astfel încât, din când în când, compania scurge involuntar pe site-ul său web anumite detalii, permițându-ne să avem informații despre dispozitive noi înainte de lansare. De data aceasta, pe site-ul companiei a fost surprins un fragment de cod care indică data exactă a evenimentului de lansare Spring Unpacked 2022.

Echipa TechInsider a descoperit un link de calendar pe site-ul Samsung care oferă detalii complete despre evenimentul Unpacked 2022:

https://twitter.com/TechInsiderBlog/status/1485024227057188870

Când va fi lansat Galaxy S22?

Evenimentul Unpacked, unde va fi prezentată familia Galaxy S22, va avea loc pe 9 februarie la ora 10:00 EST (17:00 in Romania), pre-rezervările se vor deschide în perioada 14-21 februarie, iar dispozitivul va fi disponibil pe 25 februarie. La acest eveniment de lansare, vom vedea cât de exacte vor fi scurgerile despre Samsung Galaxy S22.

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.