Free cookie consent management tool by TermsFeed

Evenimentul Samsung Galaxy Unpacked, care va avea loc în februarie, i-a entuziasmat pe toți pasionații de tehnologie. Samsung, care va prezenta familia Galaxy S22 cu caracteristici inovatoare și seria Galaxy Tab S8 , care include modele noi de tablete, a lansat primul videoclip promoțional al evenimentului.

Trailer Samsung Galaxy Unpacked și data evenimentului

https://youtu.be/W_kk-AfcbNI

Evenimentul anual de la Samsung va avea loc în februarie anul acesta. Samsung, care va prezenta modelele mult vorbite de Galaxy S22 și Galaxy Tab S8 , a distribuit un videoclip pe canalul său de YouTube pentru eveniment.

Samsung Galaxy Unpacked

În acest videoclip, care este primul videoclip promoțional al evenimentului Galaxy Unpacked , două telefoane fuzionează și devin un singur telefon. Acest lucru se pare că înseamnă că seria Note va fi eliminată, iar S22 va avea și caracteristicile seriei Note.

Pe de altă parte, conform informațiilor scurse, Samsung va organiza evenimentul Galaxy Unpacked pe 9 februarie . Această scurgere de la o sursă cu adevărat puternică dezvăluie probabil data exactă a evenimentului. Printre zvonurile se numără că modelele, care vor fi introduse pe 9 februarie, își vor lua locul pe rafturi pe 24 februarie .

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.