Free cookie consent management tool by TermsFeed

OPPO și DIGI Mobil au anunțat astăzi încheierea unui parteneriat prin intermediul căruia, începând cu această lună, smartphone-urile OPPO vor fi disponibile în oferta operatorului de telefonie mobilă.

Primele produse disponibile vor fi două modele ale seriei A, respectiv OPPO A15 și OPPO A53, două telefoane care îmbină conectivitatea de ultimă generație cu posibilitățile multiple de divertisment online.

Ambele telefoane sunt disponibile atât online, cât și în rețeaua de puncte de prezență DIGI.

OPPO A15 poate fi cumpărat în rate cu avans zero cu abonamentul DIGI Mobil Optim

Modelul OPPO A15 beneficiază de o ofertă specială, putând fi cumpărat cu avans zero și rate fixe avantajoase, împreună cu abonamentul DIGI Mobil Optim. Clienții pot beneficia de minute nelimitate de convorbiri în rețele fixe și mobile naționale, mii de minute internaționale, net nelimitat în rețeaua DIGI Mobil 4G, la prețul de 5 EUR (inclusiv TVA) pe lună.

OPPO A15 are un display de 6.52 inci cu rezoluție HD+ și dispune de o cameră triplă cu inteligență artificială. Ansamblul de camere este alcătuit dintr-o lentilă principală de 13MP, o lentilă macro de 2 MP și o lentilă de adâncime de 2MP care asigură un efect bokeh natural fundalului.

Utilizatorii au posibilitatea de a-și îmbunătăți fotografiile prin cele 15 filtre disponibile și clipurile video prin alte 10 filtre. Acest model vine cu interfața de utilizare proprietară OPPO ColorOS 7.2.

OPPO A53 este un alt model disponibil în oferta DIGI Mobil

OPPO A53 are un display cu diagonala de 6,5 inci, rată de împrospătare de 90Hz și o baterie puternică de 5000 mAh, cu tehnologia de încărcare rapidă la 18W, precum și un procesor octa core, Qualcomm Snapdragon 460 care are o frecvență de lucru maximă de 1,8GHz.

Totodată, datorită camerei triple și a modurilor suplimentare cu care telefonul este dotat, utilizatorii vor putea surprinde clipuri video și fotografii expresive.

OPPO este prezent pe piața locală din luna iunie a anului trecut.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.