Free cookie consent management tool by TermsFeed

Zvonurile despre planurile Google de anul acesta ies din nou la suprafață și de data aceasta zvonurile spun că dispozitivul pliabil al companiei va veni la sfârșitul anului. Mai exact, după cum am aflat de la gsmarena, în cele din urmă nu se va numi Pixel Fold așa cum s-a vorbit în ultimele luni și va veni sub un alt nume.

Se spune că noul nume al dispozitivului este Pixel Notepad și Google pare să dorească să coste în jur de 1400 de dolari, ceea ce este mult mai ieftin decât Galaxy Z Fold 3 de la Samsung, cu 400 de dolari. Se spune ca va fi mai asemantor cu Oppo Find N și nu de Galaxy Z Fold 3, întrucât va fi mai scurt ca telefon și mai lat.

De asemenea, zvonurile spun că în interiorul dispozitivului va avea cipul Tensor din seria Pixel 6, dar acesta va veni cu o cameră inferioară. Camera principală va avea un senzor IMX363 de 12,2 MP, Samsung GN1 de 50 MP de la Pixel 6 fiind evitat din cauza grosimii sale.

În cele din urmă, se spune că va exista un senzor cu unghi larg IMX386 de 12MP și două camere de selfie IMX355 de 8MP care sunt probabil pe ecranul exterior deschis și cand telefonul este pliat în interior.

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.