Free cookie consent management tool by TermsFeed

Vivo este una din mărcile mai mici de telefoane, dar care deja începe să se facă remarcată prin intermediul a câtorva modele Android impresionante pe care le-a adus pe piață.

Mai multe asemenea mărci au devenit populare în afara Asiei prin telefoanele de înaltă funcționalitate la prețuri reduse, iar Vivo ar putea urma aceeași cale.

Data de lansare a Vivo V29 Pro

Vivo a făcut deja aluzii în legătură cu lansarea seriei V29, care va avea loc pe 4 octombrie în India, moment în care noile telefoane vor fi disponibile pe site-ul oficial Vivo, Flipkart și în magazinele fizice.

Având în vedere lansările anterioare, rapoartele sugerează debutul a două telefoane, Vivo 29 și Vivo 29 Pro, modelul premium fiind lansat în aceeași zi cu cel standard.

Specificații Vivo V29 Pro

Vivo nu a detaliat toate caracteristicile pe care le va avea noul Vivo V29 Pro, dar a dezvăluit designul și opțiunile de culoare. La fel ca modelele anterioare V23 Pro, V25 Pro și V27 Pro, panoul din spate al noului Vivo V29 Pro își schimbă și el culoarea, dar acest lucru se întâmplă doar la versiunea Majestic Red. Restul nuanțelor includ Himalayan Blue și Space Black.

Noul telefon Vivo V29 Pro. Space Black si Himalayan Blue
Sursa fotografiei: Vivo

Pe partea din spate, Vivo V29 Pro are integrat un inel circular de bliț, denumit Smart Aura Light, care va oferi ajustări de culoare. Configurația camerei pentru Vivo V29 Pro include o cameră principală de 50MP cu senzor Sony IMX766 și o cameră portret de 12 MP (senzor Sony IMX663) cu capacitate de zoom optic 2x.

Telefonul va oferi 256GB de stocare internă și va cântări 188 de grame, cu 2 grame în plus față de modelul standard.

Vivo V29 Pro ar trebui să fie alimentat de o baterie de 4.600mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 80W, capabilă să atingă 50% încărcare în doar 18 minute și o încărcare completă în 50 de minute.

Preț și disponibilitate

Detaliile despre prețul noului telefon încă nu au fost dezvăluite, însă mai este foarte puțin timp până la data de lansare, de pe 4 octombrie. Vom actualiza articolul pentru a oferi toate detaliile în legătură cu prețul, caracteristicile și disponibilitatea în magazinele din România.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.